Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezt ettem ma, ez ugye nem sok?

Ezt ettem ma, ez ugye nem sok?

Figyelt kérdés

R:-50gr Szűztea keksz(fél cs.)

T:-egy db májkrémes szendvics(2 szelet kenyér, és májkrém)

E: 1 db croissant, utána 2db tk. kifli, picike vajjal

U:-egy bögre(2,5dl tejjel ami 1,5%-os)kávé, édesítőszerrel

V:-

2009. júl. 2. 20:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez majdnem ideális súly. Talán kissé nőies.

Ha leveszed 500 kal-ra, akkor nem fogyni fogsz, csak táplálkozási zavarokat előidézni. Ha koplalsz a szervezet vészüzemre áll, és hízol.

Egyél zöldséget, gyümölcsöt, túrót, joghurtot, ilyesmit

Édesítőszert ne egyél, attól is hízhatsz, bonyolult módon, d visszaüthet. Kiflit, kekszet, fehér kenyeret croassont neigen egyél. almát, meggyet túrót, répát, levest, ilyeneket, húst, krumplit, rizst. Tojást. Péksütit ne nagyon, ha szereted is.

Ha eszel, akkor barnát válassz! Meg lehet szeretni eg yhét alatt.

1200 kalória alá semmiképp ne menj, mert minden bajod lehet, hulló haj, törött köröm, depresszió, vitaminhiány, vérszegénység...szürke arcbőr és mellette a súlyod marad. Akkor hogy fogsz kinézni?

Ja és egyél sok májat és tojássárgát és marhát is néha. Éas néha 1 dl vörösbort. Meg diót.

Csoda h életben vagy, ha mindig ilyesmit eszel.

Nem lehetne inkább kalóriát égetni? Futni? v bicikli, v hegymászás v kapálás v vmi?

2009. júl. 2. 22:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Inkább öltözz rendesen(szexisen csinosan divatosan)

és keress egy pszichológust. Nevelési tanácsadóban ingyen kapsz.

Neked nem a súlyoddal van a gond, hanem a fellépéseddel(az önbizalmaddal) és sztem az énképeddel. Ne büntesd magad koplalással, hanem keress egy szakembert, aki gyorsan megtanít előadni magad, és hogy hogy add el ezt a megjelenésedet Extra vonzó csiniként. Minden a fejben dől el. Az is, hogy minek látnak téged.

Fogyózhatsz örökké, semmit nem ér, ha nem úgy lépsz be, mint egy magabiztos csinos nő.

Mindent a gondolat irányít. Ezért 1. Pszichológus. Siess, el ne menjen szabira. Még holnap megtalálhatod. . Menj el fodrászhoz, egy jó frizura 10kiló soványsággal felér, a megjelenést tekintve. És gyorsan elérhető. Valamint az önbizalomra is jól hat. Hallottál más a női kisugárzásról?

Ha egész nap magadat sanyargatod, a kisugárzásod 65-ről lemegy estére 19-re.Kb.

Nagyon keveset eszel. Nem eszel egyáltalán sokat. De senki nem kívánja tőled, hogy koplalj. És tökéletesen értelmetlen. Ha mások nem kívánnak tőled ilyet, akkor magadat bünteted??? DE minek? Itt a nyár, élvezd! Mi is tökéletlenek vagyunk. 44 éves vagyok, nagy a hasam , lenőtt a hajam, és tiszta narancsbőr vagyok.felnőtt gyerekekkel, és szülés óta sem fogytam vissza a hasam 19 éve.De ma bekentem magam önbarnító tejjel, holnap kimegyek a strandra, és a párom el lesz ájulva tőlem. És utánam fognak szólni meg fordulni. Nem hülyéskedek, tapasztalat. Többet számít az anyagnál, hogy hogyan jársz, és hogy mi van a fejedben. Azt látják, aminek te látod magad. Hihetetlen, de így van.

2009. júl. 2. 22:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Hátha segít:

R:barna kenyér+4 dkg párizsi+10 dkg retek+3 dl tea

T:sajtos szendvics-1 db

E:1 tányér leves(zöldség,gyümi,káposzta...)+1 tányér főzelék

U:2 dl joghurt vagy 1 nagy narancs vagy 2dl kefíres gyümiturmix

V:Korpás zsömle+sajt+uborka vagy vmilyen saláta+2 dl tej

Én nagyon hízékony vagyok ráadásul terhes!Ha még megéhezek rágok nyers répát vagy eszek gyümölcsöt és TORNA!!!!Menj és napi 2-szer 15 percet kocogj.Hidd el ez jobb lesz!!

2009. júl. 3. 07:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Nagyon ügyes vagy! Ha az volt az elhatározás, hogy kevesebbet eszel, sikerült!

Ilyen akaraterővel és elhatározással bármelyik fogyókúrának nekiállhatsz!

Ehhez mit szólsz?

[link]

Én 172 cm és 74 kg vagyok. Úgy érzem , szétcsattanok. Nme férek bele az új ruháimba.

Elkezdek veled fogyózni én is. Ha gondolod, írj, és tapasztalatot cserélünk!

2009. júl. 3. 08:12
 15/15 anonim ***** válasza:
almadiéta = ÚRISTEN!! (baromság)
2009. júl. 3. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!