Adnátok tanácsokat, hogyan lehet megvalósitani a heti 1-1,5 kiló minuszt?
36 éves, 170 cm magas, 102 kiló nő vagyok két szülés után. 80-ra akarok lefogyni. Nem szabok határidőt, hogy mikorra érjem ezt el.
Elkezdtem már a mozgást. 3 hete heti 4-szer 60 percet szobabiciklizek + utánna 20 perc Réka DVD.
Ha a kajában annyit változtatok, hogy szénhidrát csak reggel, majd utánna sok gyümölcs, zöldség, fehérje, hús lesz a menü, azzal eredményes leszek? Nem akarok semmilyen fogyókúrába fogni. Olyan rendszert szeretnék, amit mindig, mindenhol csinálhatok és mégis egészséges és le tudok mellette fogyni.
Minden tanácsnak nagyon fogok örülni.
Szerintem ehetsz gyümölcsöket is bátran, igaz hogy tartalmaznak némi gyümölcscukrot, de annyira szüksége van a szervezetednek és lényegesen jobban jársz velük, mintha finomitott cukrot ennél.
Ha a leírtak szerint étkezel és rendszeresen mozogsz is mellette, biztos, hogy sikerül lefogynod. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!