A nap folyamán egész jól bírom kevés étellel, viszont vacsorára nagyon megéhezem. Ostobaság vacsorára magamba tömni 1000 kalóriát, miközben előtte csak 2-3 almát ettem?
Tehát nem azért nem eszem napközben, mert koplalni szeretnék, hanem azért, mert egyszerűen nem vagyok éhes.
Nyilván fogyni szeretnék, de így is fogyni fogok?
Hát ez így elég nagy butaság, már ne is haragudj.
De te tudod persze.
Igen.
- 1000 kcal nagyon sok, a szervezetnek rengeteg idő míg lebontja, és ez megzavarja az alvást is, ha este eszed. A gyomornak túl sok.
- vannak emberek, akik reggel nem bírnak enni, csak délelőtt 10-11 körül. Ez nem is baj, ha reggel hányingered van/nincs étvágyad (sok ismerősöm van akinek 1 gyümi se megy reggel ők nem fogyóznak csak ilyenek) de mindenképp tízóraizz akkor szendvicset.
- azért akarsz falni este, mert a nap folyamán nem ettél.
- csinálsz valami megerőltető munkát? mozogsz? én pl. futás után van hogy nem vagyok éhes akár 7-8 óráig sem, valahogy "elveszi" az étvágyam vagy nem tudom... előtte persze eszek.
- a szervezeted beállt ebbe a ritmusba. Valahogy át kell állítanod, aztán megszokod, és ebédre is lesz étvágyad:)
Az összkalória bevitelt kell nézni egész napra, amúgy pont erről szól a "harcosok étrendje", én is így voltam vele, hogy nap közben nem voltam éhes egyáltalán, estére meg bezabáltam, aztán nem értettem, hogy a fenébe nem hízok...sőt!! kipróbáltam már minden félét, mert 2kilót le szeretnék még dobni, magamra erőltettem a napi 5szöri evést, hát nem sokat értem vele..szóval most egy hete visszatértem az esti zabálásra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!