Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Édesítőszer, mennyit lehet...

Édesítőszer, mennyit lehet belőle naponta "enni"?

Figyelt kérdés
elég sok teát és kávét iszom, no meg cukor helyett mindenbe azt teszek, mármint amit édesíteni kell. Ez hízlal?
2009. júl. 1. 17:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%

itt csak a cikkezések mennek ,de az egyik kérdező által feltett kérdésre válasz nem érkezett...

még is hány embert tudsz mutatni akit tönkre tett az édesítőszer, és itt most hiába írja az egyik válaszoló hogy megette és émelygett ,mert ez étel allergia. Ez nem csak édesítőszerektől lehet.

Viszont én közeli rokonságba ismerek olyat aki cukorbeteg, lekellet vágni a lábait, megvakult és most vegetál...

a cukorba nagy pénzek vannak, legfőképp a függőséget okozó hatásai miatt, emelj le tetszőlegesen egy terméket a boltba és olvasd el az összetevőket. 99% hogy szerepel benne a cukor...

2009. júl. 1. 20:42
 12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Nem aszpartam alapú édesítőket használok hanem szacharin alapúakat, ezek talán annyira nem károsak,persze próbálom magam visszafogni és nem túlzásba vinni. Tudom, hogy a méz egészségesebb de ha mindenhez azt használnék akkor tuti 100 kiló lennék..
2009. júl. 2. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!