Árthatok ezzel magamnak?
Figyelt kérdés
100 kg vagyok ,próbáltam már hogy keveset eszek de nem ment le rólam sok ,ezért most úgy döntöttem csak zöldséget és gyümölcsöt eszek ,esetleg natúr joghurt müzli ...hatásos lehet?árthatok ezzel magamnak?2012. jún. 3. 00:57
1/4 anonim válasza:
igen árthatsz mert ez az étrend csak egy minimális szénhidrátot tartalmaz, de zsírokat és fehérjét amik esszenciális tápanyagok semmit. A helyes hozzáállás ilyesmi lenne:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__90-napos-dieta__30..
itt nem a cikk a lényeg hanem a hosszú komment amire a link mutat:
2/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. jún. 3. 01:26
3/4 anonim válasza:
Én is linkelni akartam egyet, de úgy látom az első már belinkelte. Én is arra a hosszú kommentre célzok a linkben.
4/4 A kérdező kommentje:
elolvastam köszönöm ! akkor nem elég a zöldség gyümölcs hanem sok fehérje is kell hozzá meg kevés szénhidrát is .
2012. jún. 3. 05:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!