Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3 hónap alatt 20 kiló leadása...

3 hónap alatt 20 kiló leadása lehetséges?

Figyelt kérdés

Jelenleg 75 kiló vagyok, szeretnék 3 hónap alatt leadni 20 kilót.Lehetséges?

(Megjegyezném, hogy nem először fogyózok, már leadtam 15 kilót, csak egy ideje abbahagytam, tehát nem ismeretlen számomra ez a téma)

2012. jún. 1. 11:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán lehetséges, de nem javasolt. A normál ütem 0,5-1 kg hetente.
2012. jún. 1. 11:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi lett a leadott kilókkal? Ha visszajöttek, akkor a téma lehet, hogy nem ismeretlen, a megoldás viszont igen, legalábbis számodra. Ha nem jöttek visza, akkor folytasd, ahogy elkezdted. A 15 kilót mennyi idő alatt fogytad le? Mert ugyanazzal a módszerrel ugyanannyi idő alatt most is ennyi várható, esetleg kicsit hosszabb idő alatt várható, hiszen csökken a súlyfelesleg és kevesebből nehezebb fogyni.

Én azt mondanám, hogy heti fél kg lenne a normális, a megtartható és az egészséges, vagyis a válasz a kérdésedre: nem.

2012. jún. 1. 13:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem, nagyon nem lehetséges, nehéz is, meg egészségtelen. 3 hónap alatt nax 12-15kg mehet le, de ahoz is kitartás kell, sajnos nekem is ez a bajom, 68ból 48at szeretnék(150cm), hány cm vagy?

Olyna is van, hogy aki nagyon túlsúlyos az első 10 kg könynen megy le, de a többi már nagyon nehéz, és ha vékony ember le akar fogyni 5kgt akkor az kb annyi idő, mint egy dagadtnak 8-10kg

2012. jún. 1. 15:01
 4/6 A kérdező kommentje:

A leadott kilók nem jöttek vissza, csupán abbahagytam egy kis időre a fogyókúrát.

Amúgy pedig 168 cm magas vagyok.

Az eddigi válaszokat pedig köszönöm :)

2012. jún. 1. 15:35
 5/6 anonim válasza:

Csak akarat erő kell,és szerintem ha elhatározod magad akkor sikerülhet,mindenki negatívan áll hozzá"lehetetlen,nem" szerintem pozitívan kell hozzáállni és ha mindent elkövetsz és netán nem sikerül akkor majd tudni fogod hogy te mindent megtettél,de aki már így áll hozzá hogy "biztos nem sikerül" az nem is fog lefogyni.

Én a sok sok sok sportot javaslom,ne egyél kenyeret,tésztaféléket,inkább teljes k. dolgokat,vagy az abonett kenyér is jó.Szerintem ha nagyon nagy az önbizalmad és mindent megteszel akkor szerintem sikerülhet.MOst én is szeretnék fogyózni csak még nekem sincs meg a megfelelő fogyókúrám,de én 25 kg szeretnék leadni 3 hónap alatt,és szerintem sikerülni fog.

SOK SIKERT...:)

2012. jún. 2. 12:00
 6/6 anonim ***** válasza:

12:00

nem az a kérdés hogy sikerülhet e, hanem hogy érdemes e. Nem igazán érdemes, nagyon határeset. Nem túl egészséges és ha túl goyrsan fogyik valaki az nem lesz maradandó, hiszen akkor nem csak zsírból veszít, sőt esetleg a zsírból aránytalanul sok meg is marad rajta és nem fog jól kinézni.

2012. jún. 2. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!