Szerintetek érdemes fotókkal dokumentálnom a fogyásom folyamatát?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy szabályos időközönként lefényképezem magamat bikiniben, hogy lássam, hogyan változik az alakom a fogyókúra, életmódváltás során. Szerintetek belevágjak? Megéri dokumentálni, vagy felesleges? Egyébként ma kezdtem a fogyit, akkor ma csináljam meg az első képet? És milyen időközönként készítsek fotókat? Csak egy előtte-utána képet? Vagy naponta, hetente, havonta? Előreláthatólag 12 hétig fogok fogyizni, és 15 kg-ot tervezek leadni ez idő alatt. Most 170 cm vagyok és 73 kg. Szerintetek jó ötlet? 16/L2012. jún. 1. 10:57
1/4 anonim válasza:
a képekkel való dokumentálás jó dolog, én is azt teszem, mert magamon néha észre se veszem a változást, de ha osszehasonlítom az életmódváltás kezdeten keszult keppel, akkor erot ad, h még jobban nézzek ki..én havonta 1x szoktam csinalni kepeket, és mindig osszeillesztem oket, mint a sorozatot. de 3honap alatt nem fogsz 15kg kg leadni, 73kg-san, ha lennél 120kg akkor sikerulne.
2/4 anonim válasza:
Sőt, ha kíváncsi vagy a véleményünkre, ide is tehetsz ki bikinis képeket! :)
3/4 anonim válasza:
Persze, jó ötlet. Készíthetsz fotókat bizonyos időközönként, vagy mindig adott súly (pl. 3 kg) leadása esetén.
4/4 anonim válasza:
Mindenképp, mert ha látod az eredményt, az is jobban motivál téged és akkor nem fogod abbahagyni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!