Mekis saláta, érdemes?
Figyelt kérdés
Elég rohanásba vagyok napközbe és régebben gyors kaját ettem ( meki, KfC... minden ami nem szerencsés) és kíváncsi lennék hogy a mekis saláta ( Mc salad shake) mennyi kalória van benne? érdemes azt meg venni vagy inkább dobozba csináljak magamnak minden nap?? előre is köszönöm a válaszokat.:)2012. ápr. 16. 21:42
1/13 anonim válasza:
Maga a saláta nem sok (kb. 40-50 kcal) DE AZ ÖNTET TÖBB SZÁZ KCAL és zsírbomba! állítom több mint 1 meki fagyi! Ha kérsz salit öntet nélkül!!
2/13 A kérdező kommentje:
rendben még nem próbáltam de akkor öntet nélkül lesz. köszönöm :D
2012. ápr. 16. 21:46
3/13 anonim válasza:
Nem ismerem ezt a salit, de igaz, amit az első ír: öntet nélkül jó. És persze rántott jellegű hús sem lehet benne. (Az otthoni rántottat megeheted, a mekis messziről kerülendő.) Anyagilag pedig mindenképp jobban megéri otthonról vinni.
4/13 A kérdező kommentje:
nem az anyagi bajok a gond hanem hogy futásban vagyok nagyon és ezért nem mentek le a kilók mert gyors kajákat ettem és nincs már más ötletem hogy mit lehetne enni éppen ezért gondoltam hátha jó a mekis sali. és innen is kiderült hogy nem kérek rá se szószt se husit :D
2012. ápr. 16. 22:02
5/13 anonim válasza:
A mekis kertész saláta (burger kingben partner saláta) öntet nélkül vmi 15 kcal... Én múltkor kettőt megettem belőle:-D (tényleg csak saláta, paradicsom, uborka, meg pár szem kukorica, semmi más nincs benne...)
6/13 A kérdező kommentje:
Ohh rendben köszi szépen :D
2012. ápr. 16. 22:24
7/13 anonim válasza:
vegyél salit ezeket lehet készen is kapni van benne kukorica, különféle salátalevél, reszelt répa, káposzta, cékla stb ezek az eisbergek és veszel hozzá 1 csomag light mozzarella golyót és 1 graham, rozsos vagy tk kiflit vagy zsömlét és 1 nap megoldva
másnap ugyanez csak 1 natur dobozban lévő hal
ha van egy kis időd harmadnap tudsz csinálni rizst és sütni husit
ha csak egy kis időd van tojást főzni
ha van több időd turmixolni tudsz különféle zöldségeket ez italnak
ha reggel van időd zabkása joghurttal, gyümölccsel
ivókefí vagy joghrut 1 rozskifli
1rozskifli 1 doboz cottage cheese/túró
ezeket mind kis edénybe eltudod vinni
8/13 A kérdező kommentje:
rendben, ezeket kipróbálom, köszönöm.:)
2012. ápr. 16. 22:32
9/13 anonim válasza:
hú én imádom a zöldséget, de a kertész salátát öntet nélkül kikellett dobnom, mert olyan ehetetlenül íztelen:D de megtartottam azt a zsíratom dobozt és este csináltam bele zabkását és voálá, másnap azt kajáltam
10/13 anonim válasza:
Azért csak én érzem kicsit groteszknek, hogy Mekiben akarsz salátát enni? Menj le piacra/zöldségeshez, vegyél friss zöldséget és készítsd el magad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!