a tiszta víz nulla kalorias, tehát nem hízlal, csak a súlya végett mutat a mérleg tobbet, de nem alakul át zsírrá
2012. jún. 1. 11:03
2/9 A kérdező kommentje:
Tehát elvileg miután a tápanyagok felszívódtak, majdnem ugyan annyi ki is kell hogy jöjjön igaz?
Még egy kérdés: Ha sok víz helyett sok tejet innék? Mondjuk fele-fele arányban? Az jobban is laktat.
2012. jún. 1. 11:06
3/9 anonim válasza:
Hogy kéne ugyanannyinak kijönnie? :D Hasznosul. Tej jobban laktat, mivel 1 dl-ben van 5 gr szénhidrát, nem a legjobb :)
2012. jún. 1. 11:08
4/9 A kérdező kommentje:
És a tejből mennyi zsír lesz? Mondjuk a vízhez képest?
2012. jún. 1. 11:20
5/9 anonim válasza:
na a tejet amennyire egészségesnek hiszik az emberek én annyira nem bízok bennuk, manapság már nem igazán kapni jo minosegu tejet..persze vannak kivételek, de a lényeg a tej tényleg jobban laktat, tartalmaz szénhidrátot és foleg zsírt, tehát én meggondolnám, hogy víz vagy tej. de idd amelyik jol esik, nem ezen fog múlni a fogyás, hanem az étkezésen
2012. jún. 1. 11:20
6/9 anonim válasza:
A vízhez képest rengeteg, mivel a vízben 0 kalória van, 0 szénhidrát.
2012. jún. 1. 11:21
7/9 A kérdező kommentje:
A tejjel kapcsolatban: Szinte kizártnak tartom, hogy legyen annyi tehén amennyi ilyen mennyiségű tejet adnak, majdnem biztos vagyok benne hogy az amit a lidlbe kapni az nem igazán tej :)
Igazából nem vagyok kövér. Testtömegindexem ideális(bár ezt hülyeségnek tartom) de mégis lászik rajtam hogy szeretek enni. Mostanába keveset eszek és sokat iszok vizet. Egyenlőre bírom:D
2012. jún. 1. 11:26
8/9 anonim válasza:
Hogyan tudna hízlalni a víz??????
Nincs benne se zsír, se cukor, se szénhidrát!
Sőt ha sokat iszol az még fogyaszt is mert eltelíti a gyomrodat és kevesebbet eszel. Ezenkívül ha a táplálék mellé sok folyadékot fogyasztasz akkor a gyomrod tartalma hígabb lesz ezért könnyebben megemészted és gyorsabb az anyagcseréd.
És ezenkívül nagyon egészséges a sok folyadék (napi 3-4 liter).
2012. jún. 1. 11:27
9/9 anonim válasza:
Azért remélem nem csak inni akarsz mostantól... x"D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!