Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fussak, inkább vagy szobabicik...

Fussak, inkább vagy szobabiciklizzek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy mondjuk van rajtam egy olyan pár kiló felesleg, igazándiból nem vészes, de szeretném ezt ledolgozni egy keveset. És, hogy melyik hatásosabb? Szobabiciklin lehúzok egy 40 percet is akár, csak hát az elég monoton, meg unalmas satöbbi. Futástól sokkal gyorsabban elfáradok most - hát igazából nem vagyok edzésben.. - tehát most sztem futottam kb. negyed órát, de szerintem ez jobban kifárasztott, mint mondjuk a 40 perc szobabicikli. Szóval melyik?

Ja, meg lehet hogy most keverem a dolgokat de akkor ha nem fáradtam ki annyira, akkor nem volt 135 felett a pulzusom, tehát az aerob edzés, a futásnál meg valószinűleg akkor felé ment, és akkor kardió, és zsírégetés szempontjából jobb az aerob, nem? Vagyis mit tanácsoltok?

Étkezésemre igyekszem odafigyelni, cukros ételeket több kevesebb sikerrel kerülöm (inkább kevesebb...), és 6 után nem eszem.

Naaaa?

2012. máj. 31. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Kombináld, heti 3ilyen 3 olyan.

Az aerobbal képben vagy, a szobabiciklit csináld, csak a komolyabb mennyiségű kalória elégetése szénhidrátokból fontosabb lenne a fogyás szempontjából. A futás mondjuk egy elég elcseszett megoldás arra hogy szénhidrátokat égessünk a crossfithez vagy a súlyzós edzéshez képest.

Ha jobb az étrended mint volt és elkezdtél mozogni akkor jó eséllyel lesz pozitív változás, de ezzel a "több kevesebb sikerrel igyekszem próbálkozni" meg est6után nem evéssel ne várd hogy fitnessmodel leszel.

2012. máj. 31. 19:50
 2/6 anonim válasza:

Sokkal logikusabb hogy ha futnál vagy bicikliznél de ne szobabiciklin (én is voltam ilyen helyzetben)

a futás sokkal többet visz le

2012. máj. 31. 20:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Szobabicikli is ugyanolyan jó mint a rendes. Nekem bevált, de inkább sima biciklizek meg futok. Sokkal többet ér, már 7 kiló lement.
2012. máj. 31. 22:39
 4/6 anonim válasza:

több kaóriát égess mint amennyit megeszel. szobabiciklit add el, menjél minden este minimum fél órát kocogni. Ha eladtad a szobabiciklit, vegyél belöle egy normális kerékpárt és nyomd azzal minimum egy órát.

így van, neked aerob kell, ezért csak KOCOGJ

40 perc szobabiciklitől jóval többet ér 20 perc séta...

2012. jún. 1. 12:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szobabicikli azért jó mert a simánál mindig köpködöm a bogarakat, amúgy nem gond, meg lehet szokni, bogarakkal is lehet szimbiózisban élni, de ha nem bírod hogy minden sz@r a szádba meg a fejedre repüljön akkor a szobabicikli is ugyanolyan tökéletes. Ha meg el akarod adni a szobabringádat én megveszem, csak mondj egy jó árat :D

naponta 14 kmet biciklizek, eltekerek a szomszéd faluba és vissza. Szerintem sokkal kényelmesebb mint a kocogás, a kocogást is meg lehet szokni, az is nagyon jó, a tüdőt is erősíti, nem csak az izmokat. A lényeg: Egy nap igyál 4 liter vizet! NE egyél, cukros hulladékokat, se lisztes marhaságokat, térj át a barnakenyérre, esetleg extrudált kenyérre, ez utóbbit csak ajánlani tudom, sokkal jobb. ÉS egyél csirkemellet, az a legjobb kaja, barna rizzsel.

2012. jún. 1. 13:01
 6/6 A kérdező kommentje:

szobabiciklit nem adom el a közeljövőben, de ha esetleg felmerülne bennem, akkor mindenképpen szólok. :D most mindenesetre kell, rossz az idő.:(

több kalóriát égessek el mint amennyit megeszek? mondjuk egy olyan napi 1200 kalória, és akkor 1200at égessek is el aznap?:O

amúgy köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld. :)

2012. jún. 13. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!