Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezt a diétát meddig lehet bírni?

Ezt a diétát meddig lehet bírni?

Figyelt kérdés

1.nap: egész nap 2db főtt tojás+sok víz+zöld tea

Edzésnek Norbi update 1.rész 3x ismételve http://www.youtube.com/watch?v=UIjy-yKIPtg&feature=related

2.nap: egész nap 1db alma+1db banán +sok víz+zöld tea

Edzésnek Norbi update 2.rész 3x

3.nap: egész nap 1db virsli (felét megeszem délben,felét este vagy az is lehet,hogy 1/2 virsli egész nap)+sok víz

4.nap: csak vizet iszom + nestea-t vagy vmi gyümölcslevet

Ezeket váltogatnám. Sajnos az a helyzet,hogy nem bírok sokat enni,mert akkor telített érzésem lesz,rámjön a hányinger és nem tudok edzeni.Ezek mellett viszont tudnék. Mennyit fogynék ezzel mondjuk 1hónap alatt?

Kiegészíthetitek nyugodtan a napokat,hogy mit kellene ennem,de olyan,hogy tésztafélék nem tudnék megenni,semmilyen édességet sem...

173cm/62kg

2009. jún. 30. 18:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez így, úgy rossz ahogy van..

Figy! Ok, akkor vegyük azt, hogy te nem tudsz sokat enni. Ezt nem hiszem, hogy napi ennyi kalórián élsz, mert már nem élnél, és nem lenne felesleged. Tehát, ennél tuti többet eszel...

Reggelire egyél mondjuk egy kis zabpelyhet (5 dekát, nem többet, ez tényleg nem sok). Nem az ízesített cukrozott sza@rokat, hanem a natúrt. Mondjuk tegyél rá egy kis tejet (max 2dl), édesítőt. Utána várj két órát és edz egy "normálisat" Amit belinkeltél nem jó most Neked, mert nem aerob. Mondjuk tornázd végig Norbitól a Kiképzést, vagy valamelyik Kik-box kaziját.

[link]

[link]

[link]

Ez után egyél valamit amiben van fehérje! Ez fontos! Egy kis csirke, vagy szója, vagy fehérje turmix (tápkiegészítő), egy kis rizzsel, és zöldséggel. Nem kell sokat, de pár falatnak minimum lenni kell a gyomrodba! Fehérje meg azért KELL, mert ha edzel, és nem eszel fehérjét, akkor a zsír szépen rajtad marad, de az izom meg... Szóval nem fogsz jól kinézni, hidd el!

De látom kedveled Rékát. Norbi oldalán valahol föllelhető Réka legkeményebb 1 hétig javasolt étrendje. Kábé az is 10x több, mint amit Te szándékozol enni! :) Rékának sem a napi fél virsli+víz kombótól vannak ilyen izmai :)

Nah, kikerestem Neked, szavad nem lehet :) :

HÉTFŐ

Ebéd: Fűszeres, vajas csirkemell, fokhagymás parajágyon

Vacsora: Zöldcitromos tonhalsaláta

Másnapi reggeli: Chilis omlett, zöldséggel

KEDD

Ebéd: Grapefruit lében pácolt pulykamell steak, fahéjas, almás, sárgarépasaláta

Vacsora: Tojásos lecsó

Másnapi reggeli: Csokis, zabkorpás protein turmix

SZERDA

Ebéd: Hússal rakott brokkoli

Vacsora: Vaníliás, zabkorpás protein turmix

Másnapi reggeli: Zöldfűszeres túrókrém paprikába töltve

CSÜTÖRTÖK

Ebéd: Mozzarellával sütött csirkemell, görög saláta mozzarellagolyókkal

Vacsora: Snidlinges, kefires tojássaláta (nagy adag)

Másnapi reggeli: Ham&Eggs zöldségágyon

PÉNTEK

Ebéd: Csirkemellgyros, tzatziki saláta

Vacsora: Körözött kígyóuborkával

Másnapi reggeli: Rumpuncsos, zabkorpás protein turmix

SZOMBAT

Ebéd: Grillezett csirkecomb, párolt póréhagymával

Vacsora: Sonkás, joghurtos karfiolsaláta

Másnapi reggeli: Sajtos tojásfelfújt

VASÁRNAP

Ebéd: Tejfeles, szárnyashúsos rakott kelkáposzta

Vacsora: Csirkemelles cézár saláta

Másnapi reggeli: Cseresznyés, zabkorpás protein turmix

[link]

Nah, ugye hogy kicsitt több, mint a Te verziód?

Ha ennyit eszel egy nap, még az is irgalmatlan kevés, de legalább egy virslinél több... Este is nyugodtan ehetsz még csirkét, szóját, zöldséget, de akkor már kerüld a szénhidrátokat.

Remélem tudtam segíteni! Sok sikert! :)

2009. júl. 1. 01:21
 12/14 A kérdező kommentje:

Szia! :) Nagyon szépen köszönöm,amit írtál,igazán nagyon hasznos! Csak az a baj,hogy húst kiskorom óta nem eszem,vegetáriánus nem vagyok,mert szalámikat,párizsit megeszem,csak a húst nem tudom... pl rántotthús,csirkemell..meg ilyesmi...

Ami az étrend alatt van,az jobban tetszene,több minden van benne,amit szeretek... ez nem hasznos? :S

HÉTFŐ

Snack: Hideg meggyleves

Snack: Túrókrémes palacsinta, vaníliaszósz

KEDD

Snack: Málnás túrókrém

Snack: Fahéjas sült alma

SZERDA

Snack: Gombás, sajtos rizs

Snack: Gyümölcsös piskóta

CSÜTÖRTÖK

Snack: Narancsos sült banán, csokiszósszal, mandulaforgáccsal

Snack: Almás-fahéjas palacsinta

PÉNTEK

Snack: Gesztenyepüré, tejszínhab

Snack: Vaníliahab ribizlivel

SZOMBAT

Snack: Kapros, főtt tojásos rizs Snack: Gyümölcs saláta

VASÁRNAP

Snack: Meggyes csokipuding

Snack: Sok magvas pogácsa

Köszönöm tényleg,hogy írtál! :)

2009. júl. 1. 06:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Igen, hasznos! Bár nekem nem annyira tiszta, mert lehet ezt úgy is értelmezni, hogy az előzőek mellé, (tehát az általam belinkelt menü mellé), még be kell szúrni ezeket az ételeket is, így lesze ez a menü "soft", azaz lágy.

Én is vegetáriánus vagyok, ezért is ajánlgattam följebb a szóját. Ha nem szereted a húst akkor meg sokkal könnyebb a dolgunk.

[link]

Nekik van kifejezetten diétás menüjük!Több fajta is. Ennél tényleg nincsen egyszerűbb mód. :) Reggel megeszed a zabot, ebédre megeszed ezt, vacsorára mondjuk egy kis túrót zöldséggel, és minden nap edzel 45 percet, akkor fantasztikus formád lesz! :)

Ha a Réka menüt választod, akkor ott a húsokat helyettesítsed be szójára. De szerintem érdemes lenne átnézned a Norbis ételszállítást is, tuti van húsmentes menüjük :) (bár ebben a Vegafutár kétségkívűl a legjobb :) )

Sok sikert! :)

2009. júl. 1. 09:27
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,aranyos vagy!! :))
2009. júl. 1. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!