Elkezdtem inni egy diétát. Elsőnek de nagyon rossz a íze ha tejjel turmixolom. Azt mondják tejjel csináljam. De a ize nagyon rossz. Mivel lehetne ezt a izt valahogy olyanná tenni hogy meg lehessen inni? Mert igy nem lehet ki birni
Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 18:03
1/5 anonim válasza:
Építette volna az Úr biztonságosabbra az állatkerteket!
A diétát nem tudom hogy lehet meginni, de diétás port általában vízzel szokás turmixolni, nem tejjel, bár ízlés kérdése. Kis fahéjjel tudod ízesíteni, ne adj Isten kakaóporral, de akkor az már régen rossz... milyen fajta por?
3/5 A kérdező kommentje:
ezt mindeki ismeri ez a turmixot csak nem irhatom ki de reklámozák nagyon meg olvastam róla és nagyon dicsérik monták szara ized e hatásos
2009. jún. 21. 12:41
4/5 A kérdező kommentje:
enm engedi hogy ki irjam de nagyon reklámozák hogy 2 hét allat 3-8 kg ismert turmix
2009. jún. 21. 12:50
5/5 anonim válasza:
Ja, a "turbina" diéta?!
Szar az íze, és a haszna is! Kalóriaszegény vegyes táplálkozás, és a sport a titok nyitja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!