Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez által fogyok? Ha betekerem...

Ez által fogyok? Ha betekerem a hasam és a combom átlátszó folpakkal és egész éjjel rajta marad. Akkor van esélye a fogyásnak?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor hány kilót fogyhatok vele 5 pan alatt ? Sürgőős a válasz adás!!
2009. jún. 29. 22:57
 1/8 A kérdező kommentje:
5 nap*
2009. jún. 29. 22:58
 2/8 anonim ***** válasza:
De mellette fogyókúrázz is, mert ha eszel, mint a sáska, hiába a folpakk pakolás. Hidd el nekem, én saját erőből fogytam és tartom is a súlyomat.
2009. jún. 29. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
egy dekát nem fogsz ezzel fogyni
2009. jún. 29. 23:05
 4/8 A kérdező kommentje:

És most hány kiló vagy ? Mennyi idő alatt ? És mennyit fogytál ? Perszee fogyózom reggel futok. és nem eszek sokat.

10 nap alatt lefogok kb 5 kiló vagy mennyit ?

2009. jún. 29. 23:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

zsírból nem, vízből talán.

De nem 10 nap alatt kéne leadni a hetek, hónapok alatt felszedett 5 kiló zsírt, mert nem működik.

2009. jún. 30. 00:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
folpackban való alvással max. azt lehet elérni, hogy idegesíteni fog, nem fogsz tudni tőle aludni, az alvás meg kell a zsírbontáshoz, meg másnap nem fogsz bírni futni, mert álmos leszel :D Ne aludj folpackban szerintem :)
2009. jún. 30. 00:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az a baj, hogy még mindig sok ember elhiszi, hogy a zsírt ki lehet izzadni. Vizet lehet veszíteni, de 5 nap alatt szerintem max. 2-3 kg-ot. Kezdj el diétázni, és mozogni. Ha nem is 5 nap alatt, de fogyni fogsz.
2009. jún. 30. 06:46
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek.

mindennap bicózok és tornázok, kesevet eszem. itt a nyár nem szeretnék otthon csücsülni mert kövér vagyok.

2009. jún. 30. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!