Ha ezt iszom hízlal? Akadályozhat a fogyásban?
Az édesítő 0 kcal (kivéve a fruktóz meg van még valamelyik, amelyik több kcal)
a tej kb 50-55 kcal deciliterenként. Ha reggel/délben megiszol 1 max. 2 pohárral semmi bajod nem lesz tőle. A kávé 0 kalóriás.
Nem hátráltatja a fogyit.
sztem ez hülyeség amit irsz,meg ezen élni?
ha valaki venné már a fáradságot és fogyni szeretne,és utana olvasna,nem kell koplalni a fogyashoz.
Jaj első vagyok! Hülye voltam, nem olvastam végig a kérdést. Azt hittem rendes étrend mellé innád a kávét...
Ha csak ezen élsz kb. 2-3 napig fogod bírni, aztán bezabálsz... tapasztalat. És nem fogsz fogyni:/
Jól írja a második.Koplalással semmit nem érsz el.
1.Koplalsz,így a szervezeted folyamatosan éhes lesz
2.Semmi vitamin,semmi energiaforrás nem megy a szervezetedbe így akár beteg is lehetsz
3.A kávé bár serkentőszer,de nem egészséges azzal fogyókúrázni.
4.A koplalással nem a súlyt veszíted el,hanem a vizet a szervezetedből.Látványos fogyást fogsz látni,de amint elkezdesz újra enni,minden visszajön a vízzel együtt.
Ha fogyni akarsz akkor tessék mozogni,és elosztani a megfelelő ételeket.
Lassúbb folyamat,de biztosabb eredmény.
Ne koplalj.A legnagyobb baromság. Meg nem akkor kell normálisan elkezdeni enni,amikor elérted a vágyott súlyt...hanem már akkor,amikor a vágyott súly elérése érdekében áttérsz egy egészségesebb,mozgásban gazdag életmódra.
Nem tudom,hogy ez a koplalásos baromság honnan került a fogyókúrázó nők fejébe,de nagyon jó lenne,ha kinőnék már ezt a hülyeséget.
"Tej, édesítőszer és kávé. 1,5%-os tej. Ha csak ezen élek, fogyhatok?"
NORMÁLIS VAGY?
Ha csak ezen élsz,akkor belebetegszel,nem lesz havivérzésed, hiánybetegségek alakulnak ki nálad...tiszta hülye vagy... :S :S :S Jézusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!