Hány kcalt vigyek be?
Figyelt kérdés
3 kg-ot szeretnék fogyni 18 nap alatt. 158cm/47kg vagyok. Heti 5x járok edzőterembe, de most hétvégén kardió edzést is csinálnék, minden nap mozognék. 1000 kcal mondjuk jó lenne?2012. máj. 28. 08:23
1/4 anonim válasza:
persze. ha emellett rendesen visszafogod az étkezést, kardiózol egy csomót... de 18 nap kevés a tartós fogyáshoz, az jegyezd meg.
2/4 anonim válasza:
Több is le fog menni, szerintem akár - 5-6 kg simán lemehet, de abból 2-3 kg a vízveszteség + béltartalom veszteség lesz, a maradék a zsírveszteség.
Fúú, heti 5-6 alkalom az rengeteg! Szerintem 1000 kcalnál nyugodtan többet bevihetsz ha ennyit mozogsz, akár 1200-1300 kcalt is! De ha tartod a heti 5-6 alkalmat akkor 18 napnál előbb is lemegy az a 3 kg zsír.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Heti 5x súlyzós edzést szoktam csinálni, és most beiktatnék még 2 nap kardió edzést is, szóval csak 2x kardióznék egy héten. Így is sikerülne?
2012. máj. 28. 13:46
4/4 A kérdező kommentje:
Ja meg tudom, hogy nem tartósan fogok lefogyni 18 nap alatt. Majd szép lassan emelem utána a kcal-t.
2012. máj. 28. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!