Hány kcalt vigyek be? (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
158cm/46 kg vagyok.1,5 hét alatt le kéne dobni 2-3 kg-ot, vagy valamit kell csinálni, hogy laposabb legyen a hasam.Most sem nagy, de nem is lapos teljesen.Tudom, hogy a heti 0,5 kg fogyás az egészséges, eddig is úgy fogytam 5 kg-ot, életmódváltással, de örülnék, ha 1,5 hét alatt most min. 2 kg lemenne.Intenzíven mozgok, heti 5x járok konditerembe.A héten 2x voltam, de megyek szombaton is.Mivel fel szeretném gyorsítani a fogyást, 1,5 hét alatt 3x-4x kardiózni is fogok 50 percet.Hány kcalt kell bevinnem, hogy lemenjen 2 kg?Ja meg írhattok tippeket, ötleteket is, amik felgyorsítják a fogyást.Az utolsó nap meg víznapot fogok tartani+beveszek egy hashajtót(tudom, hogy nagyon egészségtelen)+ reggel kardiózok, aztán meg nem eszek, de ez csak 1 nap lesz.Légyszi, ne írjátok, hogy felejtsem el, mert tisztában vagyok azzal, hogy mik lehetnek a következményei.Meg utána szép fokozatosan emelem a kalóriákat.2011. nov. 10. 06:11
1/2 anonim válasza:
Vízhajtót vegyél be utolsó nap és akkor már egyáltalán ne sózz és ne fűszerezz mert ezek megkötik a vizet.
Zöldséget se akkor már mert az puffaszt.
Egyébként lehet mindent enni,csak a "nagy" nap előtt ezekel mellőzni érdemes.
2/2 anonim válasza:
Nekem csak egy tanácsom lenne. Ha ezt mind megcsinálod, legyen a nyakadba akasztva a mentők és egy hozzátartozó telefonszáma.
Nem tudom, mi lesz azon az egy napon, de azt biztos, hogy akármi, egyetlen percét sem fogod élvezni, úgy meg mi értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!