Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A sör nagyon hízlal?

A sör nagyon hízlal?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy hízlal, csak arra lennék kíváncsi, hogy ha mondjuk megiszom egy üveg sört, akkor az kb minek felel meg? Mintha megettem volna egy ...-t. Szóval értitek remélem, hogy mit akarok kérdezni.
2009. jún. 29. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondta nekem a dr. h kb:másfél kanál kristálycukornak felel meg.
2009. jún. 29. 19:08
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Meglepő választ kapsz: a sör NEM hízlal. A sör túlfogyasztása azonban HÍZLAL! Egy dobozos sör kalória értéke 140 körül van, tehát nem sok. Ha viszont egymás után gurítod le őket, nos add össze a kalóriákat!
2009. jún. 29. 19:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, bár számomra elég ellentmondásos a kettő :) Igazából egyetlen üveg sört szeretnék meginni, találtam a hűtőben és megkívántam, gondoltam, este jó lenne meginni, lazításképpen. Szóval az érdekelne, hogy ha meginnám, az olyan "bűn" lenne, mintha felfalnék pár melegszendvicset este, vagy azért annyira nem gáz?
2009. jún. 29. 19:22
 4/6 anonim válasza:
95%
Egy üveg sörben annyi kalória van mint 2 krémesben.
2009. jún. 29. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy háromdecis kiszereléses doboz sörben olyan 120-210 kalória van. Számoljunk 160 kalóriával, ami a leggyakoribb, akkor decinként 53 kalória.

Összehasonlítás képpen:

A coca kóla decinként 42 kalória.

Még megjegyezném, hogy ez az energia szénhidrát formájában jut be a szervezetedbe, tehát ha nem égeted el akkor zsírszövet lesz belőle.

Úgyhogy igen, a szó hétköznapi értelmében a sör hízlal, de persze minden a mennyiségen múlik és azon, hogy ledolgozod e.

2009. jún. 29. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:
54%
Nemescitera Úr csatlekozik az elötte szólóhoz!
2009. jún. 29. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!