Mennyire hízlal a sütőtök?
Elég sok kcal a kategóriájához képest. Én nem ennék túl sokat mert annyira nem szeretem hogy ezzel vigyem be a kcalokat,akkor inkább egy szelet kakaóskalács :D De nem vagyunk egyformák.
Eheted nyugodtan,csak ne lépd túl a napi kalóriabevitel.
szia!
sütötököt pont nem szabad enned,én is ezt ettem,és a személyi edzöm jól leb.szott,hogy ez pont nem jó.
meg is indolokta de már nem emlékszem rá.
1. a tök nem krumpli, a szénhidrát teljesen más formában van benne
2. a krumplival sincs semmi gond egészen addig, amíg bele nem forgatod petrezselymes zsírba, ill. nem sütöd meg olajban
---
A sütőtök pont annyira hízlal, mint amennyi kalória van benne, és nem mindegy, miért eszed.
Ha azt hiszed, kalóriamentes desszert - akkor tévedsz. Ha megeszel 2 szelet tököt 1 tábla csoki helyett, ezerszer jobban jártál (de még a kalácsnál is jobb...).
Ha edzeni akarsz, a tök mellett éhen halsz, nyilván jobb egy szelet csirkemell. Ha valami könnyűt kívánsz vacsorára, nem rossz, mert sok benne a vitamin, ásványi anyag és a rost, könnyen emészthető és finom. De számold ki, hogy mennyit ehetsz belőle, mi fér bele a napi kalóriaadagba.
Én egyik este megettem 4 db-ot, utána gondoltam csak bele, hogy ez kb. 3/4 kg lehetett nyers állapotában, így kb. 600 kalóriát toltam be. :) Igaz, mást nem ettem egész este, de nem is hiányzott.
Inkább ezt enném vacsorára, mint pl. a kalácsot, vagy valami saláta félét hússal, mert jobban szeretem.
Köszönöm mindenki válaszát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!