Fogyókúra tippek?
Figyelt kérdés
Csak pár kilót szeretnék fogyni,mondjuk 5-ot. Mivel nagyon alacsony vagyok,sokkal hamarabb meglátszanak rajtam a kilók. Az utóbbi idoben ossze-vissza ettem.Szeretnék végre egészségesen étkezni,és minél hamarabb lefogyni.Nem sok rajtam a felesleg,nem is nagyon látszik,de engem kifejezetten zavar.Foleg a combomon látszik.Állandóan a tukor elott állok, és nézem,hogy hogy hízhattam ennyit ilyen rovid ido alatt.. Esetleg valami tippek? nektek hogy sikerult? kérlek segítsetek..2012. máj. 27. 00:02
1/3 anonim válasza:
Hát kezdj el többet energiát lemozogni mint amennyit beviszel a szervezetedbe. Ennyi.
Figyeld a kalóriatartalmat mindenben, még a folyékony dolgokban is és mindig mindenből a legalacsonyabb energiatartalmút válaszd. Először kezd pl 1000 kcallal egy nap, plusz legalább 500 kcalos edzés, majd lassan menj lejjebb, majd eljutsz oda, hogy majd csak tényleg minimumot fogod enni. Olyan 200-300kcal naponta. Na, ezzel fogysz fogyni.
Szóval a legfontosabb, h a kcal fogyasztás sokkal kevesebb legyen, mint amennyit lemozogsz, annál hamarabb fogysz!
2/3 anonim válasza:
Első te hülye vagy!
Hogyan lehet 200 kcal-on élni?
3/3 anonim válasza:
Kérdező az elsőre ne hallgass!Idiótaságaokat ir,már ne haragudj első.200-300kcal-on nem lehet élni,abból kórház lenne a vége..és különben is a koplalás nem csak,hogy nem egészséges ,de miutána abbahagynád a triplája jönne vissz,mint amit leadtál arról nem beszélve,hogy nem zsirból fogynál.Mivel irtad,hogy az utóbbi időben összevissza ettél,ezért inkább életmódot kéne váltani.Először is pl.kerülni a cukrot,fehérliszetet,sok gyümi,zöldésg,sovány húsi,hal,tojás ilyesmik.És persze a mozgás,mert anélkül nem lehet.Futás,torna stb stb.Hosszútávon ezzel lehet elérni olyan eredményt,ami tartós nem csússzik vissza.Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!