Fogyókúra tippek? :S
Sziasztok!
13 éves fiú vagyok.172 cm és 70 kg. [link]
Szeretnék kb.5 kg-ot leadni.
Sőt inkább az úszógumik zavarnak!:/
Valami módszer?
előre is köszi!
Nekem van egy nagyon jó fogyókúra "receptem". Akár hiszed akár nem ez beválik. Egy példával mutatom be.
Suli után hazamész, eszel egy tányér kaját. Aztán NEM mész fel internetre, meg ilyen marhaságokra, hanem elmész és futsz jó sokat, amíg még mozognak a lábaid. Hazamész és eszel egy tányér kaját. Megcsinálod amit muszáj (házi stb.) Aztán futás, futás, futás. Este nyolckor szunya. Ezt sokáig csinálod és fasza lesz minden.
Na menj már ezzel a zsírégető hatású zöld teás f@szsággal...
Ha az lenne minden dagadt literszámra nyomatná azt le is fogynának.
Sportolni kell meg diétázni.
leírták...
mozgás + normális étrend.
de amúgy k.rvakövér vagy a képen, 13 évesen, fogyjál persze!
(az irónia remélem kiérződik)
edzened kéne, izmosodnod, harcművészetet tanulnod, hogy ne a testedben legyél is valaki, mire felnősz!
hajrá!
De inkább nem a súlyommal van gond mert sztem annyira nem látszik h 70 vagyok,csak az úszógumi!:S
De most mértem meg és 68 vagyok 2 napi esti futás és zöld tea!
télleg köszi
bazz... heti 0,5 - 1 kilót lehet zsírból egészségesen fogyni.
ha 2 napig épp kevesebbet eszel, többet iszol és mozogsz, akkor ürül az emésztőrendszered, talán (talán!) a glükogénraktárak ürülhetnek, itt sok víz meg van kötve, úgyhogy a legtöbb ember egy 2-4kg-ot könnyen le tud adni. ez nem fogyás, ez a testtömeg "játéka".
igyál zöld teát, egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!