Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Földieper + natúrjoghurt,...

Földieper + natúrjoghurt, milyen reggelit lehet belőle készíteni, és hogyan?

Figyelt kérdés
Keverjem ki a joghurtot édesítővel, és öntsem rá az eperre? Vagy turmixoljam össze?
2012. máj. 24. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Én össze turmixolva ettem, bár édesítő nélkül, de ha Te úgy jobban szereted, készítsd azzal.
2012. máj. 24. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:
összeturmixolod, és gyümölcsjoghurt. Ha lefagyasztod, epres fagyi! én így eszem!
2012. máj. 24. 10:49
 3/5 anonim válasza:
én csak feldarabolom az epret és összekeverem a natúr joghurttal. édesítőszert nem teszek bele, szerintem elég édes magában. esetleg egy mazsolát lehet hozzá keverni (ha szereted), úgy édesebb lesz.
2012. máj. 24. 11:03
 4/5 anonim ***** válasza:
én szoktam olyat is csinálni, hogy zselatinnal felfőzök egy kis joghurtot aztán összekeverem az összeturmixolt gyümölccsel és joghurttal, esetleg egy kis felvert habtejszínnel, formába öntöm, hagyom megdermedni aztán vágható desszertként is fogyasztható :)
2012. máj. 24. 11:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Összenyomom az epret, teszek bele kicsi édesítőt vagy egy kis mokkáskanál cukrot+belekeverem a joghurtot. nagyon fincsi!
2012. máj. 24. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!