Segítség! Hogyan fogyjak le 7-8 kilót?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok!165 cm!Elkezdtem fogyókúrázni,sikert 5 kilótól megszabadulnom,de még 7-8 kilót fogyni!Előttem a nyár,szeptember elejéig szeretnék lefogyni!Minden nap Rubint Rékazok,felülőzök,hasprésezek,szoktam futni is!Kérlek segítsetek!2012. máj. 24. 08:13
1/1 Smartguy86 válasza:
Folytasd amit eddig - kivéve akkor, ha úgy érted el, hogy alig ettél mellette. Rendesen kell táplálkozni, egészséges kajákat (semmi cukros és semmi gyorskaja). Még nőni fogsz, nem kell neked fogyókúrázni, csak sportolj kitartóan és egyél egészségesen, igyál meg napi 2-3 liter folyadékot is (ne cukrosat!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!