Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valahogy eltudnam tüntetni a...

Valahogy eltudnam tüntetni a narancsbőrt?

Figyelt kérdés
Már nagyon narancsbőrös a lábamm,és csikok jelennek meg rajta..nagyon zavar már, hisz csunya...
2012. máj. 20. 20:17
 1/5 anonim válasza:

Nyugalom,nekem is olyan.Szokd meg!

És most Reklám:

2012. máj. 20. 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Vákumolod otthon kis szilikonpohárral. Rácuppantod, és húzogatod egy irányba(mondjuk alulról felfele), aztán merőlegesbe is, aztán kis köröket.

Masszázsolaj előtte, meg közbe is...

A végén narancsbőr elleni kence.

2012. máj. 21. 00:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia narancsbőr az apró kis göböket jelent, a csík az a stria. Ha csak striád van, szerencsés nő vagy, az ugyanis senkit nem zavar, narancsbőre meg mindenkinek van, de ultrahangos zsírbontó kezeléssel, pl. Forever Slimmel elég jól el lehet tüntetni!
2012. máj. 21. 10:29
 4/5 anonim válasza:
0%
ne egyél narancsot amúgy photoshop
2012. máj. 21. 13:14
 5/5 anonim válasza:

Szia!

A csík amúgy stria, az attól van, mert megnyúlt a bőröd.

Ha meg akarsz szabadulni a narancsbőrtől, akkor igyál sok tiszta vizet, járj sportolni és használhatsz narancsbőr elleni krémet is. Én pl trippleffectet használtam.

A striának utánanézhetsz: striakezelese.hu.

2012. máj. 24. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!