Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A hullahoppozás jó derékra...

A hullahoppozás jó derékra illetve hasi fogyásra? Minden nap,10-20percet?

Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 19:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Jó kérdés! :) erre én is kíváncsi vagyok! :D
2012. máj. 20. 19:50
 2/13 anonim válasza:
53%

és ezt úgy kell elképzelni, hogy 10-20 percig pörög a hasadon és kész?

(szerintem fuss)

2012. máj. 20. 20:00
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem jó lehet. Olvastam cikkeket, hogy volt, aki így fogyott le, mert pont a derék és hastájék mozog.

És második válaszoló, nem úgy kell elképzelni, hogy 10-20 percig pörög a hasán. Ha nem láttál még hullahoppot, akkor elárulom, hogy azt csípőkörzésekkel kell fennttartani és mozgatni. Magától nemhogy nem pörög, de azonnal leesik.

2012. máj. 20. 20:26
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Kizárt dolog, hogy 10-20 perc csípőkörzéstől fogyjon valaki. Konkrétan egy helyről amúgy sem lehet. Azt az időt hasznosabb mozgással is el lehetne tölteni.
2012. máj. 20. 21:30
 5/13 anonim ***** válasza:
53%

A hula hoop remek dolog. Segíti az emésztést, formálja a derekat.

Ha megfelelő intenzitással csinálod, és nem pehelykönnyű karikát használsz, hanem nehezítettet, akkor segíthet a fogyásban megfelelő diéta mellett.

Abban viszont igazuk van a többieknek, hogy helyi fogyás nem létezik. Nem lehet célzottan, csak egy testrészről fogyni.

Ugyanakkor klasszikus tévedés, hogy a karika gyerekjáték.

Forrás (hirtelen ezeket találtam, de tudományos magazinban is olvastam már erről):

[link]

[link]

2012. máj. 20. 21:56
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

"Ugyanakkor klasszikus tévedés, hogy a karika gyerekjáték. "

Mint az, hogy van helyi fogyás. Inkább fuss 2 naponta 1 órát. És az étkezést is rendbe kéne rakni.

2012. máj. 20. 23:39
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

6-os!

Nem olvastad a linkelt cikket, mi?

Vagy pedig életedben soha nem hulahoppoztál, igaz? ;)

Ha próbáltad volna, akkor tudnád, hogy egy félórás, megfelelő intenzitással, nehezített karikával végzett hulahoppozás ugyanolyan jól, vagy akár még jobban is megdolgoztat, mint ugyanannyi idejű kocogás.

Rendszeresen kocogok, van összehasonlítási alapom. ;)

2012. máj. 21. 00:26
 8/13 anonim ***** válasza:

Sportoló vagyok, szóval próbáltam már ezt-azt...Bár nyilván nem edzek hulla hopp karikával.

De az egyik legjobb örökké a futás marad, főleg fogyáshoz. És a 30 perc pedig kevés lesz. Bármit is fog elkezdeni. Nemhogy 10-20 perc ;-)

2012. máj. 21. 00:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Egy túlsúlyos ember bármilyen mozgás formát kezd el legyen az csak napi 20 perc igen is fogyni fog. Én már csak tudom. 2 hete napi 10-15 perceket tudtam tornázni, most is még csak 20 percet csinálok, szobabiciklin 15 percnél többet nem bírok és láss csodát látok változást cm-ben, sőt a mérleg -4kg-ot mutat. Diétázom is természetesen.

A hullahoppozás is egy mozgás forma, nem csak a derekat mozgatja meg, hanem a lábakat is ahogy feszíted magad, a csípőt és a popsit is.

Csináld nyugodtan, igen segíteni fog, bár tény hogy nem annyit mintha napi 1 órát futnál, de kezdésnek hidd el jó lesz. Késöbb ha megszeretted a mozgást válts másra.

2012. máj. 21. 15:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Attól a 20 perctől maximum víz távozik.
2012. máj. 21. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!