Ha minden nap tornazok 20percet, akkor ez eleg a fogyashoz? Minden fele kulon diata nelkul? Persze nem olyanra gondolok, h mindent enni mertektelenul.
Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 13:02
1/6 anonim válasza:
Szerintem kezdetnek nem rossz, de kell hozzá megfelelő étrend, majd később növelni a mozgást.
2/6 anonim válasza:
Nekem az orvos azt mondta napi 1óra folyamatos mozgás kell! Nem kell egyszerre hanem lehet 2xfélóra de akkor azt izzad végig! Nekem bejött! Hétfőn kezdtem és már lement 2kiló. Persze én az étkezésemre is odafigyelek, zöldség gyümölcs, sok víz.
3/6 anonim válasza:
30 perc folyamatos mozgás után kezdödik el a zsírégetés a szervezetben, uh legalább 40 percet mozognod kéne
4/6 A kérdező kommentje:
hat de annyit nem birok.....ezt a 20at is, csa 2 het utan tudom...... eloszor 10 perc utan total vegem volt..... es 20 perc akkor nem er vegkep semmit??
2010. szept. 19. 13:56
5/6 anonim válasza:
DE! A húsz perc is jó...
Milyen mozgást végzel?
Mert lehet hogy nem bírod az intenzív mozgást,de valóban csak30-40 perc után kezd igazán hatékony lenni
Ha nem megy akkor könnyíts egy kicsit ,inkább csinálj könnyebb mozgást,feladatokat de azt sokáig...így sokkal de sokkal hatékonyabb
sok sikert!
6/6 anonim válasza:
Kezdésnek nem rossz,de minden héten növeld 5 perccel a hosszát,amíg el nem jutsz az 1 óráig.Akkor már fogyhatsz is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!