Mennyit sikerülhet leadnom Augusztus 26-ig? (14l,152cm,64kg)
Nyár alatt tervezek lefogyni: kevesebb fagyi(ami a legfontosabb)-hány kalória van egy gombócban?-, sok-sok hegymászás(intenzív), kirándulások, 1 hetes biciklitúra, és úgy tervezem, hogy reggelizek rendesen és utána már nem sokat eszem.
Milyennek hangzik?
Az egész napos nem evés hülyeségnek. Nem lehet ilyet csinálni, mert tönkreteszed az anyagcserédet, aminek hízás lesz az eredménye, ha a koplalásra ráeszel. Ráadásul meddővé teheted magad egy rossz koplalással, mert most fejlődik a méhed. Ez azt jelenti, hogy nem lehet gyereked (felnőtt korodban).
A mozgás jó. Amellett még a fagyi is belefér néha. Mondjuk heti 2-szer 2 gombóc, ha más édességet nem eszel.
Ebédre és vacsorára a zöldség, a gyümölcs, a csirke és a hal legyen a fő táplálék, ebből nyugodtan jól is lakhatsz. Kenyeret reggel egyél, később ne.
Inkább többször keveset kell enni, mint reggel bezabálni aztán egész nap éhezni.
Ötször kéne enni egy nap. Így oszd el az étkezéseid. A koplalással nem azt fogod elérni, mint amit szeretnél. És nem kcal-t kéne számolgatni, hanem fehérjét és szénhidrátot, ha már mindenképp számolsz.
"sok-sok hegymászás(intenzív), kirándulások, 1 hetes biciklitúra" Ez gondolom nem azt jelenti, hogy minden másnap van sport, hanem néha-néha elmentek ide-oda túrázgatni. Ami nem számít rendszeresnek. Amelyik héten nem csinálsz semmit, ott elmehetnél minden másnap futni 1 órát.
12 kg-t 3 hónap alatt, csak pontosan belőtt étkezéssel és rendszeres sporttal tudnál leadni. Szóval a 8-10 kg reálisabbnak tűnik.
Ha 5 perc futástól befulladsz, akkor túrától, hegymászástól, bringától is befulladnál. Mivel természetesen nem "sprintre" gondoltam futásnál. De ha a kényelmes futástól is befulladsz, akkor nem tudom, hogy gondoltad az intenzív mozgást.
Így mozgás hiányában elsősorban az étkezésedet kéne megcsinálni, de arra pedig lehetőséged nincs, ahogy olvastam. Szóval én nagy változást nem várnék, de meg kell tenni, amit lehet. :-)
A kirándulást úgy értem hogy ott is befulladok, és viszek magammal gyógyszert, de a hegyen a friss levegőn tovább is bírom, és ott szép lassan megyünk, tehát a tüdőt nem viseli meg, inkább izmosít, de azért valahogy csak lehetne a kinézetemen változtatni nem? EZ nem igazság, hogy tüdőbajom van és olyan szüleim akik nem akarják hogy anoreksziás legyek(túlaggódják, ezért kell mindig sokat ennem), szóval így nem is lehet fogyni???
Bezzeg egyik barátnőm napi 3000kcal-t eszik(csoki, marhahús, és gyümölcsöt nem is ehet a betegsége miatt) és ő olyan vékony, mint egy pálcika. EZ NEM IGAZSÁG!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!