Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így sikerülhet?

Ez így sikerülhet?

Figyelt kérdés

Sajnos évek óta küzdök a súlyommal és már kezd ebből elegem lenni. 160 cm vagyok és 68-69 kg. Ez sok és legalább 10 kg-tól szeretnék megszabadulni.

A tervem az,hogy kerülöm a kenyérféléket, az olajos dolgokat és az édességet is mellőzöm (habár vizsgaidőszakba nem tudom,hogy bírom ki csoki nélkül :)),előnybe részesítem a gyümölcsöt, zöldséget, esténként a szobámba tornázok és most be szeretném iktatni a heti 3-4x 1 óra futást/kocogást és estefele már nem eszek semmit esetleg csak gyümölcsöt.

Ha ezt betartom akkor kb mennyi idő után érhetem el a -10kg-ot?

2012. máj. 9. 09:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Működhet, de azért jobb pontosan megtervezni az étkezést. Keress diétás mintaétrendeket. Egyet mutatok:

[link]

10 kilótól úgy 20 hét (4 és fél hónap) alatt lehet megszabadulni. Persze ez csak becslés.

2012. máj. 9. 10:44
 2/3 anonim ***** válasza:

140gramm fehérje

175gramm szénhdirát

35gramm zsír

Amíg nem számolod addig csak próbálkozásnak hívják nem diétának. Persze a próbálkozás is sikerülhet de mégsem ugyanaz az eredmény ez szinte 100%.

Ha minden héten ugyanabban az időpontban ugyanolyan állapotban méred a súlyodat akkor nagyjából reális képet kaphatsz hogyan alakulnak a dolgok, 3-4hét után heti 0,5-1kg súlyveszteségre kell beállni, az első 3-4hétben ez valamivel több is lehet, vagy az is előfordulhat hogy még nem indul be a fogyás. Ha túl gyorsan fogysz több szénhidrát kell ha túl lassan akkor kevesebb értelem szerűen.

Ez itt most ugye nem a gyors ,hanem a tartós módszer, feltéve hogy utánna is előnyben részesíted az ehető kajákat és a mozgást sem hagyod abba.

2012. máj. 9. 10:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) A célom nem a hírtelen és gyors fogyás mert annak nincs értelme.
2012. máj. 9. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!