Ez így sikerülhet?
Sajnos évek óta küzdök a súlyommal és már kezd ebből elegem lenni. 160 cm vagyok és 68-69 kg. Ez sok és legalább 10 kg-tól szeretnék megszabadulni.
A tervem az,hogy kerülöm a kenyérféléket, az olajos dolgokat és az édességet is mellőzöm (habár vizsgaidőszakba nem tudom,hogy bírom ki csoki nélkül :)),előnybe részesítem a gyümölcsöt, zöldséget, esténként a szobámba tornázok és most be szeretném iktatni a heti 3-4x 1 óra futást/kocogást és estefele már nem eszek semmit esetleg csak gyümölcsöt.
Ha ezt betartom akkor kb mennyi idő után érhetem el a -10kg-ot?
Működhet, de azért jobb pontosan megtervezni az étkezést. Keress diétás mintaétrendeket. Egyet mutatok:
10 kilótól úgy 20 hét (4 és fél hónap) alatt lehet megszabadulni. Persze ez csak becslés.
140gramm fehérje
175gramm szénhdirát
35gramm zsír
Amíg nem számolod addig csak próbálkozásnak hívják nem diétának. Persze a próbálkozás is sikerülhet de mégsem ugyanaz az eredmény ez szinte 100%.
Ha minden héten ugyanabban az időpontban ugyanolyan állapotban méred a súlyodat akkor nagyjából reális képet kaphatsz hogyan alakulnak a dolgok, 3-4hét után heti 0,5-1kg súlyveszteségre kell beállni, az első 3-4hétben ez valamivel több is lehet, vagy az is előfordulhat hogy még nem indul be a fogyás. Ha túl gyorsan fogysz több szénhidrát kell ha túl lassan akkor kevesebb értelem szerűen.
Ez itt most ugye nem a gyors ,hanem a tartós módszer, feltéve hogy utánna is előnyben részesíted az ehető kajákat és a mozgást sem hagyod abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!