Káros lehet a túlzásba vitt aerobic edzés?
Szerintem ez függ a korábbi egészségügyi állapotodtól.
Jól érzed magadat fizikailag? Talán beszélj egy sportorvossal vagy fitness edzővel (?).
Soha nem voltam jobb fizikai állapotban, egyszerűen szétvet az energia!
Igen, de mi a "mérték"? Mondjuk az aerobic edzőim tuti hogy nálam is többet csinálnak meg egy nap, lévén nekik ez a szakmájuk, de még sincsen infarktusuk.
Várom a további véleményeket, az eddigieket, pedig köszönöm! :)
Nem, ha néha rászívsz egy kis zöldet :P
Ganjaerobic!
Sztem kezdj el boxolni!
Annál jobb zsirégetösport nincs!
Infarktus megelözésére szokj le a kávérol az energiaitalokról, és kezd el Q10 kapszulát illetve omega zsirsavak keszitményt szedni
Köszönöm a klassz válaszokat! :)
Az egészségemmel sosem volt semmi gond, szerencsére. Most már nincsen túl sok feleslegem, már nem is ezért csinálom, hanem mert annyira megszerettem a mozgást, hogy elmondani nem tudom. Térdemmel bokámmal soha semmi probléma nem volt, remélem így is marad. :)
Köszönöm a tippet, de semmiféle droggal nem élek!
Nah, a box-al betaláltál, mert azt egyszerűen imádnám! Már többször majdnem elkezdtem, de mindig lebeszéltek hogy tönkre fogok menni tőle blablabla... Esetleg tudnál valami tippet, hogy hová menjek, hol kezdjek neki?
Nem kávézom már nagyon régen, dohányzásról is régen leszoktam, light kólát sem iszom (cukrosat pláne :D ), ezeket az energia ital szmöttyöket meg sohasem.
Ezt a Q10-et megfogadom, köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!