17 kiló minusz (nem 100 kilóról indulva) már látványos kell hogy legyen, nem? Miért látom mégis pont ugyanolyan kövérnek magam?
Figyelt kérdés
Mennyit kéne még fogynom (tudom függ több mindentől is) 177 cm vagyok 67 kiló most, (84 voltam) 60 kiló az még/már megfelelő lenne? Sportolok is, szeretem is csinálni, csak mozgás közben érzem jól magam, minden más élethelyzetben egy dagadt valakit látok. 30/N.
3 kicsi gyerekem van.
2012. máj. 17. 15:16
11/11 anonim válasza:
A ruhákkal nem lehet gond? Ha nem érezted jól magad 84 kilósan, akkor nyilván olyan ruhákat is hordtál, amik inkább takartak, mint kiemeltek. Ha most ugyanilyen ruhákat vettél, semmi nem fog látszani a fogyásból. 17 kilónak viszont már igencsak látszania kéne. Sokat segítene, ha fel tudnál tenni magadról egy képet (az arcodat kitakarva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!