Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Max. Mennyit fogyhatok egy...

Max. Mennyit fogyhatok egy hónap alatt?

Figyelt kérdés
Nem extrém diétára gondolok,hanem figyelek arra hogy miket eszem,semmi édesség,inkább zöldségek,de nem koplalok,és hasonlók,tornázok minden nap.Igy átlagban mennyit lehet leadni??
2009. jún. 26. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az attól is függ, mekkora a súlyod. Nagyobb súlyból több fog lemenni. De egészségesen és tartósan 4-5 kilót. Azonban az első hónapban akár 7-8 vagy 10 kiló is lemehet, mert annak nagy része nem zsir lesz, hanem a fölösleges viz. De mondom, ez nagyban függ attól, hogy eddig hogyan étkeztél és mekkora a kiindulási súlyod.
2009. jún. 26. 20:43
 2/5 A kérdező kommentje:

Eddig "tápláló" ételeket ettem,mivel anyatejes volt a babám.

160cm vagyok és 72 kg.Korábban mikor hetente 2x aerobikoztam,52 voltam,terhességem elején 60.(álom z 54körüli súly)

2009. jún. 26. 20:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Havi 5 kiló a normális.
2009. jún. 26. 23:06
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Rákkal akár 30-40 kilót is !
2009. jún. 28. 00:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó,azt nem tervezem "beszerezni"
2009. jún. 28. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!