Sütésnél (süti, keksz, palacsinta, stb. ) kiváltható-e a búzaliszt zabpehellyel vagy zabkorpával?
Figyelt kérdés
Milyen esetben, melyikkel váltható ki, zabpehellyel (összezúzva)vagy zabkorpával? Melyikkel jobb?
És a panírmorzsa korpával?
Egyáltalán "megéri-e" kiváltani, hiszen még több kalória is van benne, mint a lisztben? (A tk. liszt elég drága, s a zabpehely olcsóbb).
Köszi!
2012. máj. 16. 16:10
1/3 anonim válasza:
Megéri kiváltani mert a búzaliszt gyorsan felszívódik és hamar éhes leszel tőle,a tk liszt/zabpehely meg rostos és lassú felszívódású tehát később éhezel meg. Én palacsintát készítettem múltkor rozskorpából és nagyon finom lett,még a nem-diétázó anyukámnak is ízlett,zabpehelyből pedig mikrós sütit és zabkekszet csináltam. Kísérletezz és meglátod hogy neked mi felel meg :)
2/3 anonim válasza:
Megéri kiváltani én is kiváltottam már egy ideje.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2012. máj. 16. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!