Ma túl sokat ettem? :/
a suliban ettem egy almát...aztán hazaértem farkaséhesen és megettem 2 virslit mustárral és ketchuppal és 5vékony szelet uborkát és 5perce megettem egy halrudacskát..:/ tudom..nem kellett volna..:// nagyon sok kalóriát vittem ma be..?
14/l
Kaloriaban nem sok de egeszsegtelen hogy csak 1 almat ettel delelott/reggel! Ugye tudod miert voltal farkasehes? Azert mert 1 alma nem eleg. Sulihoz tanulashoz kell az energia!
Reggeli: zabkasa, sovany tejjel v. Natur joghurttal. Tehetsz bele fahejat edesitot/pici mezet, es gyumibol sokat!
Vagy: sajat keszitesu muzli gyumivel
Vagy: tk kenyer/rozsos korpas kifli/ magos zsomle tojassal/korozottek/ kefirrel es sovany felvagottal + rengeteg zoldseg!
Ha nem vagy ehes otthon nem baj akkir otthon edd az almat, de suliba vigyel szendvicset ami tk kenyerbol/magos zsomlebolvkeszul! Igy nem farkasehesen ersz haza. Ha ehes vagy, muanyag dobozban vigyel gyumisalit meg suliba- hidd el nem ciki! Nekem evfolyamtarsnoim hoztak, akik nem is dietaznak meg osztalytarsaim joghurtot es kefirt is hoztak. Kefirt sracok poenbol, de joghurtot az osztalytarsnom mert nagyon szereti!
A virsli jo mert feherje, de jobb lettvolna a csirkemell mert a virslibe sok szemetet beledaralnak.. De kcalban nemsok! Az ubi nagyon jo! A hal is jo ha parolt de a halrud megszivja magat olajjal... Legkozelebbbparolt halat egyel
ez komoly kérdés volt??
ha igen,akkor ez túl KEVÉS volt!!
ne így fogyózz,hogy éhezteted magad,mert ennek semmi értelme nem lesz!
Remélem hogy poén a kérdés.
Ez kb egy normális adag reggeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!