Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Úgy fogyhatok ha úgyanugy...

Úgy fogyhatok ha úgyanugy eszek mint eddig csak este 6 után már nem eszek?

Figyelt kérdés
Megjegyezném hogy amúgy se vagyok az a fajta aki egésznap zabál!:)
2009. jún. 26. 16:19
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Ha leírod,hogy egy nap mit eszel,hány kg,és hány cm vagy,akkor tudok/tudunk segíteni :)

Puszi; Lilla

2009. jún. 26. 16:22
 2/10 Krisz85 ***** válasza:
68%
NEm tudom honnét szeditek ezt az este 6 után már nem eszem dolgot, de felejtsétek már el légyszives, mindenki. Milliárdszor leírtuk itt, hogy ezt nem szabad betartani, kell enni még lefekvés előtt is.
2009. jún. 26. 16:27
 3/10 anonim ***** válasza:
39%

Nem tudom honnan szedted,de lefekvés előtt állatira nem szabad enni de bocsy.Ha az ember akar aludni,és nem akar egy malac lenni sokat segíthet a gyomrán ha lefekvés előtt nem eszik.És én pont így fogytam,4 óra után már nem eszek semmit.Bár azelőtt 6 óra után nem ettem.

Úgyhogy kérdező:ne egyél 6 óra után :)

2009. jún. 26. 16:31
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

16:31!

Húúb@szki :D

Szerintem meg már reggel 7 től ne egyen, az a tuti!

2009. jún. 26. 16:56
 5/10 anonim ***** válasza:
54%

16:27-es: ezt meg honnan veszed? Ha lefekvés elött eszem, akkor biztos, hogy nem tudok a aludni és ha valaki még lefekvés elött is szeik, akkor tööbet fog hizni, mintha csak vacsorára enne utoljára.

A kérdezönek: tulajdonképpen az számit leginkább, hogy mennyit eszel egész nap (hány Kcal), ha több kalórát veszel magadhoz, mint amennyit elhasználsz, akkor hizol, ha kevesebbet, akkor fogysz. Viszont ha este késön eszel, akkor legtöbbször ez már a fölösleges, mert már elfogysztottad a napi adagodat.

2009. jún. 26. 17:12
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
6 óra után szénhidrátot nem szabad enni, mást lehet.
2009. jún. 26. 17:59
 7/10 anonim válasza:
17%
Istenem annyi tudatlan ember van... MOZGÁS NÉLKÜL NEM LEHET FOGYNI! Attól hogy nem eszel este 6 után nem fogsz fogyni ha előtte egész nap zabálsz. És igen lefekvés előtt tényleg ajánlott enni de csak nagyon keveset és valami kímélőbb ételt csak épphogy legyen valami a gyomorban.
2009. jún. 26. 18:08
 8/10 anonim válasza:
74%
Lehet mozgás nélkül fogyni, de tény, hogy hatásosabb, ha mozogsz is. Egyébként fogyhatsz, ha nem eszel 6 után. De persze nem úgy, hogy 17:59-ig zabálsz mindent össze-vissza:)
2009. jún. 26. 18:40
 9/10 Krisz85 ***** válasza:
67%
Talán mert mondjuk TF en végzett diplomás szakedző vagyok.
2009. jún. 26. 22:22
 10/10 anonim ***** válasza:
40%
persze..itt mindenki edző..és olyan jók is..nekem van a csládomban..és am. tényleg ha még mellette ezer dolgot betartasz akkor a 6után nem evés is csak segiti fogyást..de önmagában nem elég természetesen!
2009. jún. 29. 03:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!