Mennyit fogyhatok?
Figyelt kérdés
három hétig csak répát eszek és vizet iszom. midnen este felülésezek tornázok, gyalog járok suliba és haza. ugrálóköteleznék is. ballagásig kell le fogynom, utána amugy is rendesen diétáznék nem önsanyargatnám magamat! értelmes válaszokat! köszönöm (2012. máj. 15. 15:46
2/8 A kérdező kommentje:
zúzz el
2012. máj. 15. 16:04
3/8 anonim válasza:
Ha megvalósítod, amit írtál, te fogod elzúzni magad. :-)
4/8 anonim válasza:
Na, ha ezt ügyesen és kitartóan csinálod, akkor a ballagásra már tuti nem jutsz el a saját lábadon!
Csak így tovább te idióta! :D
5/8 anonim válasza:
A répa-víz-ugrálás a nyulaknak való. Mennyi idő van ballagásig? 2 hét? ha ésszerűen diétáznál és marha sokat mozognál, ledobnál pár kilót, de legalábbis látszana v.mi változás.
6/8 anonim válasza:
Nyilván ma derült ki, hogy 3 hét múlva ballag és hogy egy dagadt állat, és mindkettő olyan meglepetésként érte, hogy sokkjában rögtön le kell dobnia 20 kilót... :D
7/8 anonim válasza:
LOL:)
Valóban nem valószínű,h eljutnál a saját lábadon a ballagásodra...És igaza van az előttem írónak,nem utolsó pillanatban kell kapkodni...Én jól akarok kinézni nyárra,olyan júli-aug-ra,tudod mikor kezdtem a diétát és a mozgást?február elején..
8/8 anonim válasza:
Ez így nem működik, de majd te is rájössz. Olyan baromi éhes leszel már a második napon, hogy nem fogod kibírni. Ha mégis bírod valahogy, akkor nem adok neked egy hetet, hogy kórházba kerülsz.
Így nemhogy lefogyni nem fogsz a ballagásig, de még eljutni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!