Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb 25 kg súlyfeleslegem van,...

Kb 25 kg súlyfeleslegem van, amit úgy érzem, segítség nélkül nem tudok leadni. Milyen szakemberhez lehet ilyenkor fordulni?

Figyelt kérdés

37 éves, 2 gyermekes anyuka vagyok, túl sok diétán (drága csodaporok, turmixok, önsanyargató koplalókúrák, stb.) , de mindegyik után visszajöttek a kilók kamatostól. Én valódi, orvosi segítségre gondoltam, mert a jópénzért megvehető "csodamódszereknek" én nem hiszek. Létetik ilyen?

A súly egyébként nem a gyermekek születésével kapcsolatos, a terhességek alatt szinte semmit nem híztam, ez a 25 kg az elmúlt 12 év alatt jött fel rám, szerintem pont a sok sikertelen diéta miatti jojó-effektusnak köszönhetően.

2012. máj. 15. 10:40
 1/1 anonim ***** válasza:

szerintem egy személyi edző,és egy étrendi tanácsadó/dietetikus sokat segíthet rajtad...Viszont ezek a dolgok nem csodamódszerek lesznek,nem két hét alatt fogsz 10kilót ledobni,és még sportolni sem árt mellette...

Én a fent említett emberek segítségével február óta fogytam 15kilót.de ez heti 3-4 szer súlyzós edzés,2-3-szor futás,valamint teljesen átalakult étkezési szokások eredménye..

2012. máj. 15. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!