21 éves vagyok kb 168 centi 93 kg. Mit tegyek hogy birjak fogyni?
ha alig eszel, az nem jó, mert lelassul az anyagcseréd, a szervezeted vészhelyzet üzemmódba kapcsol és nem indul be a fogyás.
többször kell enni egy nap, és egészségeset. legyen benne fehérje, teljes kiőrlésű cucc meg zöldség.
lúgosíts!! Lúgos víz napi 3l (pH=8 felett), semmi kávé, alkohol, fehér liszt, vörös hús, fehér cukor. Napi kb 800 kcal bevitel. Du. 6óra után semmi.amit sztem ehetsz:Párolt zöldség, friss zöldség, gyümölcs, friss sajt, friss tej, magok, ritkán korpakeksz hirtelen ennyi jut eszembe. Emelett napi szinten sport, hasizom+gyorsabb séta jó lehet.
Lehet szigorúnak tűnök, de 90kg-nál már komolyan el kellene gondolkozni. Én egy hónapja csinálom a fent leírtakat és több mint 5kg ment le. 168cm/69kg/18L
sok sikert!
Ezt a 2. hozzászólást meg kellene örökíteni, hogy "ezt NE!". Szépen össze van foglalva benne minden.
A lúgos víz felesleges. Sima vizet, teákat cukor nélkül lehet inni (a napi 3 liter kb. stimmel). Számold ki az alapanyagcserédet, és kb. akörül tartsd a kalóriákat. A tápanyag összetétel ugyanúgy fontos. Pont ugyanezekkel a méretekkel indultam, nálam kb. 1700 kcal volt akkor a limit, szénhidrátból 160-200 g közt ingadoztam, fehérjéből 100 g körül. Amúgy itt tudod kiszámolni:
Szóval, itt megadja a fogyáshoz szükséges kcal-t is, de én nem azt vettem figyelembe magamnál.
Lehet, hogy soknak tűnnek a számok, sokan nem is fognak egyetérteni biztos, és igaz, nagyon lassan haladok, de működik mozgással együtt. A hét 5-6 napján mozgok valamit (séta, valami torna videó)
A 2. hozzászóló korszerűtlen.:) Jót akart, de van benne pár téves információ.
93 kilós ember ne egyen 800 kcal, mert jó esetben elájul, rossz esetben valami egyéb gyomorbaja is lesz. Én azt mondom, számold ki a kalória szükségletedet és abból vonj le 500at, annyit egyél egy nap. Főként a szénhidrátot csökkentsd le olyan 300gram per napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!