Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg le lehet így fogyni?

Tényleg le lehet így fogyni?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősöm egy ideje nagyon benne van a spirituális dolgokban és azt mondta, hogy több társa is lefogyott úgy, hogy csak pozitív energiájú ételeket ettek. (Halak, galamb, csirke, növények közül a gyógynövények és minden ami zöld)

Viszont nem szabad megenni azt, ami negatív energiát sugároz, ami piros, keserű vagy sós.

Ugyanakkor a puha ételeket sem, mint a puding, a kása vagy mondjuk a tészták. (Levest lehet, főleg gyógynövényekből.) Kemény ételeket lehet enni, mint a kemény zöldségek nyersen vagy a ropogósra sült csirke, mert az vagy amit megeszel. És azt mondta, ha puha, ruganyos ételeket eszek, a testem is puha lesz.

Állítólag mozgás nélkül is el lehet érni a vágyott alakot 3 holdtölte alatt.

Én ebben nem nagyon hiszek, de váltig állítja hogy így van. Hallott már valaki olyanról, hogy így fogyott le valaki?

2012. máj. 13. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Simán le lehet így is fogyni ha azokból a kajákból viszel be kevés kalóriát, és edzel mellette :D Egyébként nem.
2012. máj. 13. 19:27
 2/7 A kérdező kommentje:

Azt mondta egyáltalán nem kell edzeni, csak ezeket enni, és ezekből bármennyit, mert a testem azokhoz idomul majd.

Karcsú állatot, magas, vékony szárú növényt egyek stb.

És hogy vannak kimondottan olyan ételek, amik pozitív energiával fogyasztanak, mert arra ösztönzi ez az energia a testemet, hogy szép legyen, vagyis pozitív.

2012. máj. 13. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
*fetrengve nevet*
2012. máj. 13. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

aranyos:)

egy paradicsom negatív energiát sugároz egy spenót pozitívat:):)

csirkemellett ne egyél, joghurtot ne egyél mert az puha

én ezekkel is fogyok pedig eszem sőt még zabkásást is, vajaskrumplit, almakompótot, finom krémleveseket, tojást összetörve, túrót összetörve rizst összetörve (igaz nekem most nyelési gondjaim vannak de akkor is:)

2012. máj. 13. 19:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen, én sem hiszem el, de tényleg láttam egy ismerősét, aki tavaly még 15kg-val több volt.

Persze szerintem sem így fogyott le, de nem úgy tűnt, mint aki szándékosan be akar csapni. (Bár lehet ő maga is elhiszi ezt a zagyvaságot)

2012. máj. 13. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerősöd azért fogyhatott, mert előtte jelentősen rosszabbul evett, pl kevés zöldség, sok péksütemény és finomított ételek. Még ha mosolygunk is rajta messze jobb étkezés ez, mint az almanap, éheztetés, koplalás és bezabálás.
2012. máj. 14. 06:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Igaza van az utolsónak, a helyes táplálkozás már magában hordoz valamilyen mértékű egészséges súlyvesztést.

Gondolom az ismerősödnek "valahol el kellett kezdeni" alapon, valami könnyű támpont kellett ahhoz, hogy mit lehet, és mit nem tanácsos enni.(ez a módszer gondolom valamivel egyszerűbbnek tűnt mint kalóriát és tápanyagtartalmakat számolgatni!:)

Az elmélet szerintem is egy nagy hülyeség, sajnos a tápanyagtartalmak tartják egészségesen, vagy egészségtelenül a szervezetet nem az ételek színe, állaga és formája.

Miket ki nem találnak egyesek..?!?! xD

2012. máj. 14. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!