Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit igyak? Van amitől jobb/más...

Mit igyak? Van amitől jobb/más lesz a víz íze?

Figyelt kérdés
Fogyókúrázok és ugye napi 2-3 liter vizet iszok (legalábbis próbálok) de akármennyire is szeretem a vizet már nagyon unom. Van valami amivel kicsit "feldobhatom" az ízét? Nyilván nem cukokrra gondolok hanem valami olyanra amitől kicsit más lesz, de nem akadályoz a fogyásban.
2012. máj. 14. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát én ízesített J.na vizeket iszok, van bennük ugyan némi kalória, de jobb, mint a cukros tea vagy a cukros löttyök. De néhány ízesített vízben még ennél is kevesebb kalória van (láttam már 1 kcal/100 ml-eset). Finomak, csak drágák. Én néha citromlét teszek a vízbe és akkor enyhe limonádé szerű lesz. szia
2012. máj. 14. 19:32
 2/5 A kérdező kommentje:
arról hallottam már hogy citromlét lehet bele tenni, meg ismerem ezeket az ízesített vizeket de tényleg drágák ezért voltam kiváncsi ilyen házi praktikákra. köszi a választ szerintem a citromlevet kipróbálom :)
2012. máj. 14. 19:34
 3/5 anonim válasza:
ne ízesítsd sehogy se szerintem..neked még jó hogy csak ennyi a problémád, hogy unod viszont én egyenesen utálom a vizet de mégis muszáj ezt innom ha leakarok fogyni..
2012. máj. 14. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Csinálj zöldteát, steviával édesítsd előző este, berakod a hűtőbe. Citrommal csak másnap ízesítsd, mert megkeseredik benne, és voila kész az ice tea teli antioxidánssal, minimális kalóriatartalommal. Finom és az emésztésnek is nagyon jót tesz.
2012. máj. 14. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Én belelógázok egy teafüvet, aztán csá. Se cukor, se citromlé, csak a tea, így ízesített, épphogycukros (ami a tíben van) víz lesz.
2012. máj. 14. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!