Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akkor tisztázzuk Béres vagy...

Akkor tisztázzuk Béres vagy Rubin dvd-je hatékonyabb és jobb? Kinek melyik vált be, amitől szépen fogyott? Nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
eggyiket se vedd meg, ma már minden megtalálható a neten. Én réka 20 perceseit szoktam csinálni..erősebb mint Alexandra..ő egy picit nyugodtabb talán. De mind2 jó. Fogyásra nemtudom..szerintem mindenkinek változó hogy melyiktöl fogy inkább, és melyik jön be neki.
2009. ápr. 20. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is Réka jön be.

És az hogy nem nyugodt, hanem lendületes, így lüketet ad hogy végigcsináljam.

Sokszor mosolygok és örülök közben valaminek ...:D :$

Szandit meg sokszor ki is kapcsoltam.

2009. ápr. 20. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Pasi létemre én Béres A-t sokkal jobban ajánlom neked. Komplexebb edzésprogramjai vannak, 50-60 perc folyamatos mozgás. Mindig végigmegy minden testrészen: vádli, comb, fenék, hát, váll, karok, has. ;)
2009. ápr. 20. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is Réka a nyerő, sokkal lendületesebb, dinamikusabb. Alexandra edzései is rendkívül hatásosabb, viszont az előadásmód, a zenei aláfestés nekem nagyon monoton: eddig minden DVD-n azt tapasztaltam amit kipróbáltam tőle. Ezzel szemben Réka lendületet ad, pörgős, jók a zenék is. Jön az új Réka DVD is elvileg május vége körül, én már nagyon várom.
2009. ápr. 20. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:
bocsi, nem azt akartam írni,hogy hatásosabb, hanem, hogy Alexandra edzései is rendkívül hatásosak...
2009. ápr. 20. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Én Béres A-ra szavazok, valamiért (tényleg nem tudom miért) nem szimpi Rubint R. De ettől még lehet jó!! Nekem a 45 perces mozgás sokkal jobban bejön, mint a 20. Szerintem szerezd meg mindkettőt, úgyis változatosan kell mozogni is! Én felváltva használom Norbit és Alexandrát. Iszonyú jó! Kilóban nem sok ment le (2 kg), de cm-ben nagyon sok! (mivel izmosodtam) Hajrá!
2009. ápr. 22. 15:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Előző válaszolónak, tiszteletben tartom, hogy Alexandra programjait kedveled jobban, de Réka sem csak 20 perc, egy egy DVD több 20 perces programból, áll amit kedved szerint kombinálhatsz, akár 2X20 percet 3X20 percet és nagyon fanatikusok 4X20 percet is csinálhatnak. Én rendszeresen tornázok Rékával nagyon szeretem és nagyon hatásosnak tartom, 2X20 percet szoktam csinálni. De mindegyik blokk valamivel hosszabb, mint 20 perc, általában 21-22 perc:-)

És van egy 3X30 perces DVD is, no nekem az a legkevésbé kedvenc, arról csak a 30 perces felsőtest edzést szeretem, ha ezt kombinálom egy 20 perces popsi tornával, már rögtön 50 percet mozogtam.

2009. ápr. 22. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!