Miért lettem kajafüggő, miért nem tudom magam leállítani?
Elkezdtem a diétát, először jól is ment (olyan típus vagyok, aki könnyen fellelkesül valami iránt) lement 4-6 kg, persze tisztában vagyok vele hogy ennek egy része víz és béltartalom, de kellett hogy zsír is lemenjen mert mások megjegyezték, hogy fogytam és a ruháimon is látszik.
De az utóbbi két hetem valami szörnyű volt! Rá sem merek állni a mérlegre... az a 4-6 kg amit írtam hogy lement az a 2 héttel ezelőtti méredzkedésem (6 hét alatt ment annyi le) elkezdtem zabálni!!! Már nem tudom leállítani magam, olyat is megeszek amit eddig utáltam, 90%ban kipusztítom a hűtőt, ezt a többiek is észreveszik, utálom már magam!
Ha elkezdek enni mindenfélét összeeszek: 4-5 féle édeset sósat arra, mindent, szörnyű...
Nem hánytattam meg magam, de utána van hogy napokig koplalok vagy csak almát eszek mert undorom van a kajától, enni se bírok, stb, aztán megint zaba.
Kérlek ne írjátok hogy menjek pszichológushoz, dokihoz, a ballagás, különórák több is, szalagavató annyi pénzt elvitt és nagyon sz-rul állunk anyagilag. Meg időm sincs, ugyanis készülök érettségire, emeltre is.
Miért lettem kajafüggő? miért nem tudom leállítani magam? Már a sportot is abbahagytam, segítsetek!
Nem merek ráállni a mérlegre, annyit ettem össze-vissza, mind szemét kaját. :(
Ez volt a diétás étrendem:
reggelire: teljes kiőrl dolgok, rozsos vagy korpás zsemle, kifli + vékony szelet sajt vagy körözött rajta + zöldség
vagy: zabkása édesítővel/mézzel és gyümivel
tízórai: alma, ha nagyon éhes voltam 1 natúr joghurt hozzá
ebéd: barnarizs/köles/lencse
durumtészta heti 1szer
és főtt krumpli mindenféle zsiradék nélkül heti 1szer. Ehhez ment a párolt husi (pulyka, csirke, hal) és zöldköret, saláta.
uzsi: gyümölcs sose banán, és ha nagyon éhes voltam 1 natúr joghurt hozzá
vacsi: natúr joghurt/kefir/túró, vagy tojás, ehhez husi mint ebédnél, vagy sovány felvágott, és zöldköret, saláta.
Heti 1 max 2szer ettem egy kis szelet sütit, vagy csokit, de ezt a nap első felében. Sportoltam heti 3-szor, hisz nem ettem túl magam. és fogytam is! lement 4-6 kg.
De így hogy túleszem magam sportolni se tudok!!
nem értem hol volt a hiba az étrendemben mindent ettem, még minimális édességet is módjával! mi a hiba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!