Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért lettem kajafüggő, miért...

Miért lettem kajafüggő, miért nem tudom magam leállítani?

Figyelt kérdés

Elkezdtem a diétát, először jól is ment (olyan típus vagyok, aki könnyen fellelkesül valami iránt) lement 4-6 kg, persze tisztában vagyok vele hogy ennek egy része víz és béltartalom, de kellett hogy zsír is lemenjen mert mások megjegyezték, hogy fogytam és a ruháimon is látszik.

De az utóbbi két hetem valami szörnyű volt! Rá sem merek állni a mérlegre... az a 4-6 kg amit írtam hogy lement az a 2 héttel ezelőtti méredzkedésem (6 hét alatt ment annyi le) elkezdtem zabálni!!! Már nem tudom leállítani magam, olyat is megeszek amit eddig utáltam, 90%ban kipusztítom a hűtőt, ezt a többiek is észreveszik, utálom már magam!

Ha elkezdek enni mindenfélét összeeszek: 4-5 féle édeset sósat arra, mindent, szörnyű...

Nem hánytattam meg magam, de utána van hogy napokig koplalok vagy csak almát eszek mert undorom van a kajától, enni se bírok, stb, aztán megint zaba.

Kérlek ne írjátok hogy menjek pszichológushoz, dokihoz, a ballagás, különórák több is, szalagavató annyi pénzt elvitt és nagyon sz-rul állunk anyagilag. Meg időm sincs, ugyanis készülök érettségire, emeltre is.

Miért lettem kajafüggő? miért nem tudom leállítani magam? Már a sportot is abbahagytam, segítsetek!

2012. máj. 14. 15:36
 1/2 A kérdező kommentje:

Nem merek ráállni a mérlegre, annyit ettem össze-vissza, mind szemét kaját. :(

Ez volt a diétás étrendem:

reggelire: teljes kiőrl dolgok, rozsos vagy korpás zsemle, kifli + vékony szelet sajt vagy körözött rajta + zöldség

vagy: zabkása édesítővel/mézzel és gyümivel

tízórai: alma, ha nagyon éhes voltam 1 natúr joghurt hozzá

ebéd: barnarizs/köles/lencse

durumtészta heti 1szer

és főtt krumpli mindenféle zsiradék nélkül heti 1szer. Ehhez ment a párolt husi (pulyka, csirke, hal) és zöldköret, saláta.

uzsi: gyümölcs sose banán, és ha nagyon éhes voltam 1 natúr joghurt hozzá

vacsi: natúr joghurt/kefir/túró, vagy tojás, ehhez husi mint ebédnél, vagy sovány felvágott, és zöldköret, saláta.

Heti 1 max 2szer ettem egy kis szelet sütit, vagy csokit, de ezt a nap első felében. Sportoltam heti 3-szor, hisz nem ettem túl magam. és fogytam is! lement 4-6 kg.

De így hogy túleszem magam sportolni se tudok!!

nem értem hol volt a hiba az étrendemben mindent ettem, még minimális édességet is módjával! mi a hiba?

2012. máj. 14. 15:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy sok stressz ér mostanában. Én leginkább csak olyankor tudok diétázni, ha körülöttem minden nyugis. Próbálj meg lazítani egy kicsit. Aztán visszatérni az eredeti étrendhez, ami szerintem nagyon jó és eredményes is volt nálad. Esetleg keress valami motivációt, vagy társat a fogyáshoz. Én albérletben lakok, itt szerencsére, ha megpróbálnám kifosztani a hűtőt, akkor se mennék vele semmire, mert általában tök üres. :D
2012. máj. 14. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!