4-5 hónap alatt 20-25kg? Hogyan? Van valami értelmes fogyasztószer ami jó?
1. 15 éves szervezetnek nem tesz jót a fogyókúra
2. 4-5 hónap alatt örülhetsz ha kemény diétával,sporttal 10 kilót leadsz.
3. A legjobb módszer a sport,és a megfelelő táplálkozás.
Semmiféle tabletta,tea,vagy egyéb dolgok nem fognak segíteni ha továbbra sem sportolsz és nem változtatod meg az étrendedet.
DE VÁRJ! egy dolog van.A tévében láttam (egy dokumentum filmben) 18 hónap alatt egy nő 40 kilót fogyott.De neki gyomorgyűrűje volt...
Ha keményen küzdesz akkor fogyhatsz. Szóval én 800kcalos étrenden voltam és sikerült leadnom 12kg 2,5 hónap alatt.
Ajánlom neked is de annyi h te 1000kcalt egyél. Felejtsd el a fogyasztószereket.
Életmódváltás kell a fogyáshoz. Naponta fuss vagy bicikliz, a kardióedzések formálják a legjobban a testet.
Ha naponta futsz 3-5km vagy biciklizel 10-15km és a tudatos táplálkozás. Ha tápanyagban gazdag ételeket fogyasztasz akkor a siker garantált.
Szurkolok neked és remélem sikerül elérned a célod. Ne add fel ha nehéz, légy kitartó.
Ne próbálkozz fogyitával és ehhez hasonló csodaszerekkel mert azok mind hazudnak.
A gyomgyűrű és a gyomorszűkítés drága műtétek. A akiknek van gyomorgyűrűjük azok kórosan elhízottak pl.: 160cm és 180kg
A gyomorszűkítésnek köszönhetően nem tudnak olyan sokat enni egyszerre vagy ha esznek a gyomruk hamar megtelik így teltség érzésük lesz. Ez drasztikus módszer a fogyáshoz de nekik más lehetőségük nincs.
1.minden este szobabiciklizem 30 percet(a legnehezebb fokozaton)
2.Gyomorgyűrű drága,és hülyeség,mert én tuti nem rakatnék be még akkor sem ha 150 kg lennék.
3.Teák közül zöldteára,csalánteára...stb re gondoltam,nem pedig valami hülyeségre.
4.olvastam egy válaszolótól. hogy ő 2 hónap alatt 22 kg fogyott,úgy hogy reggeli,ebéd, vacsora előtt 3 dl vízben egy kis kanál almaecetet tett.Hozzátenném NEM hülye, NEM lett plötty a hasa...stb. teljesen jól van... Ezzel csak egy baj van legalább is szerintem, hogy nagyon rossz íze van. De a szépségért meg kell szenvedni... :) Köszy a válaszokat..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!