Fogyni szeretnék. Ha napi 400-500 kalóriát viszek be annak milyen következményei lehetnek?
Hozzá teszem, hogy nem éhezek! Ha úgy érzem éhes vagyok akkor eszek egy almát vagy ilyesmi, szóval ha azt nézem, hogy mennyit bírok, akkor így ez megy. Tudom, hogy 1000-1200 a normális fogyókúra esetén. Ha ennyivel kevesebbet eszek lehet vmi súlyos következménye?
Eddig annyit tapasztaltam, hogy 3 nap alatt 3 kilót fogytam és ezt nem bánom (lány vagyok, 16 éves és mostmár 69 kiló 170 centihez -- nem akarok kórosan sovány lenni, de szeretném megközelíteni az 55-60 kilót)
jah és mozgok is mellette
Én ugyanígy csináltam a diétát, max 400 kcal egy napra. 7 nap alatt fogytam 5 kilót, ez volt 8 hónapja. Azóta sem jött vissza, mert már nem bírok annyit enni, mint akkor. Nagyon ajánlom a tojás diétát, nekem csak ez vált be.
Amúgy nem vettem magamon észre negatív változást, sem testileg sem lelkileg, szóval ez rajtad múlik, meddig mész el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!