2 gyerkőc után nagy hasam maradt (zsír is és bőr). Hogyan lehetne a hasból lefogyni?
Figyelt kérdés
Persze tudom, felüléssel, de nincs jobb módszer? Sokszor rám jönnek depressziós napok, mert idegesít, hogy amikor leülök, összenyomódik a zsír. 165 cm és 60-61 kg vagyok, de a hasam eszméletlenül idegesít. Csíkos (nagyok voltak a babák), és szerintem többet eszem, mint kellene és van kb. 4-5 cm zsír vagy valami, ami ott van. Behúzva, befeszítve viszonylag jó, de nem az az alap állapota a hasnak, ha meg kiengedem, brutális. Fogyózzak, de mit, hogyan? Ha drága, akkor nem tudom megcsinálni. Napi 2x biciklizek az oviba, de lehet, hogy ez sem elég. Segítsetek!! 26 éves vagyok2012. máj. 11. 12:58
1/3 anonim válasza:
Szia, szerintem az egyik legjobb derékfaragó a seprűs/felmosónyeles módszer. Keresztben a hátad mögé teszed, alul fogod a két kezeddel (megtámasztva vele a derekad) és jobbra-balra forgatod a törzsed. Egyszerű, ingyen van és este akár filmnézéskor is tudod csinálni, napi jó fél óra és meglesz az eredménye.
2/3 anonim válasza:
Norbi diéta, és nem fontos megvenni a termékeit, elég a kódokat betartani. Én még a 3-2-1-es kódokkal fogytam le 20 kg-ot, működött, nem híztam vissza. Azt viszont fogadd el, hogy ha nagyon kinyúlt a bőröd, azt semmilyen diéta nem tünteti el, csak a zsírt tudod alóla lefogyni. A hasamon a bőr nekem is lóg picit, 10 centivel magasabb vagyok nálad de ua. kg.
3/3 anonim válasza:
első módszerét én is ki fogom próbálni, naon ott van! :)
amúgy futással is szép eredményeket lehet elérni.... és csak egy toracipő kell hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!