Ha popsi tornát végzek akkor kissebb lessz a háccsóm? vagy csak keményebb lessz, és feljebb jön?
Figyelt kérdés
2012. máj. 11. 12:08
1/6 anonim válasza:
"háccsóm" :D :D
bocs, de ez rohadt jó, feldobtad a napomat :D
3/6 A kérdező kommentje:
szoval feljön tőle?
és nem lessz kissebb?
2012. máj. 11. 12:21
4/6 anonim válasza:
Foglalkozz inkàbb a helyesírással!
5/6 zuzuki válasza:
Hát babám,a hátsód ugyan kisebb nem lesz,de azt garantálom,hogy formásabb az igen!Persze meg kell gondolni,mit mutat meg magából az ember... Teszem azt,ha lóarcú a hölgy,akkor érdemesebb fenékre gyúrni(bár nem tudom,ha húsz évet leélsz egy csajjal,ki akar állandóan egy segget nézni,hiszen a beszélgetés sem egy rossz dolog),ha viszont lapos,amolyan asztalos segge van a hölgynek,akkor az arcot érdemes előtérbe helyezni!De ugye ki mit szeret?Találkoztam én már olyan emberrel is,aki a disznóvágásra gerjedt.....
6/6 anonim válasza:
kissebb, lessz, háccsóm
Azt a hétszentségit neki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!