Nagyon kövér vagyok? (kép) Nektek mennyire jön be?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy dagi vagyok,de dolgozom rajta: minden nap futok legalább egy órát és úszni is járok hetente. Szerintetek nagyon durva? Ha lehet kort és nemet is írjatok A képek:
előre is köszi a válaszokat 15/l
2012. máj. 10. 18:01
21/33 anonim 

válasza:

Suli előtt reggel volt egy úszásom és suli után a második és kitűnőre érettségiztem, szóval volt energia mindenre. Tartom a véleményem h szép karcsú derekad van ettől függetlenül van miből fogyni hasról, sok sikert a ledolgozásában. Egyébként a negatív vélemény is csak egy vélemény, nem hiszem hogy meg kellene sértődnöd rajta. Pasik pedig majd jönnek, látod, mennyinek tetszel:-)
22/33 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem sértődtem meg és köszönöm, hogy elmondtad a véleményedet, csak az első üzenetedben elég gorombán fogalmaztál.
2012. júl. 21. 09:33
23/33 anonim válasza:
Csajos én is úgy szint 15 éves lány vagyok és én is dagi vagyok. Én is próbálok megszabadulni a feles centiktől. A futás nagyon jó erre ezt jól csinálod de ha még annyit tennél hogy lemondasz az édességekről és este 6 után nem eszel akkor sulira tökéletes leszel!:D És ebből kifolyólag leszűrhetjük hogy szerencsés alkat vagy, mert nekem mondjuk nincs ekkora hasam de mivel van egy vágás a hasamon minden feles centi látszik. :( Én 165cm vagyok és 65-67kg. Na most szólj hozzá.:D (mondjuk ebben benne van az is hogy erős a csontozatom) Tehát nincs sok felesleg rajtam de mégis tiszta daginak nézek ki. Öszvissz a hasamon van a hátamon meg a belső combomon de nem soknem úgy kell elképzelni hogy úszok a hájban hanem van egy kicsi amitől gázul nézek ki mert dob egy nagyot a széles hátamon meg a vállaimon...:/ Apám csak azzal tud vigasztalni hogy a nagy melleim miatt arányos:) Tehát ennyi lenne úgy hogy örülj hogy neked csak az édesség tabu mert én abonet vagy mi a pics@ kenyértől kezdve a spenóton keresztül a protein shake-ig ilyen sz@rokat ehetek..:S De csak addig amíg le nem megy az a hat hét kiló..:D
25/33 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy kövér, az sem szép ha egy lány túl sovány :)
F/19
26/33 anonim válasza:
Ne haragudj de ezt mért kell? önbizalom erösitésnek?nem vagy dagi....de! ezt h jaj dagi vagyok de dolgozom rajta meg blablabla.....figyi oké jó alakod van én személy szerint boldog lennék ilyennel de annyira nem szeretem aki dicsérteti magát:(
27/33 anonim 

válasza:

Mintha magamat látnám :) én is fogyózok eddig 6 kg ment le, de még 5-10 tuti van hátra
28/33 anonim 

válasza:

Ha fogysz két dekát kerestethetnek a szüleid a csellengőkkel!
29/33 anonim válasza:
Jaj már..tényleg mért kell ez? Nagyon sokan tényleg szenvednek attól,hogy kövérek azoktól kérdezd meg szerinted dagadt vagy-e!Majd akkor kérdezd meg ha 90kg fölé mész!Akkor dagadt leszel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!