Nagyon kövér vagyok? (kép) Nektek mennyire jön be?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy dagi vagyok,de dolgozom rajta: minden nap futok legalább egy órát és úszni is járok hetente. Szerintetek nagyon durva? Ha lehet kort és nemet is írjatok A képek:
nem vagy dagadt...:) mit meg nem adnék ilyen alakért..
2012. jún. 11. 21:29
14/33 anonim válasza:
Szép homokóra alakod van ha engem kérdezel!A sport a futás csak segít!Bár szerintem az alja kicsit dagi de sebaj a futás és néhány fel ülés majd segít!
2012. jún. 11. 22:09
15/33 anonim válasza:
Szerintem jó az alakod.Amúgy milyen magas,és hány kiló vagy?
hallod ha futnäl minden nap ahogy irod nem igy neznel ki...
2012. jún. 29. 13:17
18/33 anonim válasza:
érdekes hová alakul a világ és ezzel együtt a szépségideál,a mai 15éves korosztály a tipikus mcdonaldsgeneráció, has körül és nadrágból kifittyenve ez amit te mutatsz és hasonlók. 15évesen én is sportoltam, nem hetente úsztam, hanem hetente 10szer és kb ilyen volt a hasam:
abban az időben ez nem volt kirívó, mi így néztünk ki mind, akik sportoltunk. Most,dupla annyi idősen 1 gyerek után sincs ekkora hasam mint neked. Ezt őszintén mondom. De látod, megtaláltad a célközönségedet, a mai srácok szerint te nézel ki jól, talán azért mert az átlag 15éves még ennél is nagyobb hasakat villant szenvtelenül? 31N
2012. jún. 29. 13:40
19/33 anonim válasza:
szerintem inkabb az agyaddal van a gond nem pedig a sujoddal...hogy gondolhatod hogy kover vagy???uuuristeeen....hat mit akarsz hogy 20 kilos palcika legyel vagy mii???
2012. jún. 29. 14:09
20/33 A kérdező kommentje:
167cm és 60kg vagyok és minden nap futok. Év közben viszont nincs időm hetente 10-szer úszni,tudod tanulni is kell valakinek. Lehet, hogy te nem erre fordítottad az idődet, de én erre is fordítok időt.Szombat reggelente van időm úszni menni 1-2,néha 3 órát. Most a nyáron persze sokkal többet járok, mint év közben és, ha nincs program minden nap megyek úszni.Amúgy meg nincs pasim.És köszönöm a válaszokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!