Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék leadni 2 hónap...

Hogyan tudnék leadni 2 hónap alatt 10-15 kg-t?

Figyelt kérdés
173 cm és 65 kg vagyok. Szeretnék leadni legalább egy 10-est, de nem tudom, hogyan kéne elkezdenem.
2009. jún. 25. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem normális a súlyod, -15 kiló ilyen magassághoz és súlyhoz borzalmasan sok lenne, egy csontváz lennél.

Ennyi idő alatt ilyen sok súlyt veszíteni pedig egészségtelen. Lassabban, kevesebbet? :)

A módszer: hat után ne egyél vagy max zöldségeket (salátát), valami könnyű szárnyassal. Kenyér, süti, csoki nuku :)

2009. jún. 25. 10:32
 2/5 anonim válasza:
Sztem is normális a testsúlyod,bár nekem is mindenki ezt mondogatja,mégis dagadtnak érzem magam.Sztem bőven elég lenne,ha fogynál 2-3 kilót.Írd be google-bve hogy "level klinika diétája"Én 10 napig csináltam és fogytam tőle 3 kilót,viszont az fontos hogy utána betartsd a hétfői diétákat,különben visszahízol.
2009. jún. 25. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
A súlyos teljesen rendben van. Ha mégis fogyni akarsz, akkor fuss napi fél órát, és este keveset egyél ( nagyon keveset). Hatni fog!
2009. jún. 25. 14:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat!

Én is dagadtnak érzem magam, hiába mondják, hogy nem vagyok az... Na mind1, azt a diétát mindenképp kipróbálom.

2009. jún. 25. 17:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Na szóval... pont akkor vagy mint barátnőm és ő 50kg, s utálja magát... ehet a nap 24órájában egy dkg nem megy rá... azt mondta, hogy megfolytaná azt az embert akitől örökölte a testalkatát... ő 60kg szeretne lenni... úgyhogy 15kg-t semmi képp se adj le... jesszus... te 173cm-re lennél 50kg nekem mennyinek kéne lenni 153cm-rel? :S. Ha változtatni szeretnél magadon, mozogj :).
2009. jún. 26. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!