Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudom otthon a csirkét,...

Hogy tudom otthon a csirkét, halat elkészítése egyszerűen? Valaki használ otthon esetleg kontakt grillt?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagy főző mágus és sok időt sem tudok a főzéssel eltölteni sajnos. Általában fagyasztott alapanyagokkal tudok dolgozni.

2012. máj. 9. 15:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Husit kiolvasztod, teflon serpenyőben minimális olajjal (kenőtollal bekened) avagy olaj nélkül megsütöd. Fűszerezni lehet ízlés szerint.

Jénai, kerámia, üvegtálban sütőben is sütheted, ez esetben nem kell hozzá zsiradék, és dúsíthatod még alacsony zsírtartalmú sajttal, zöldségekkel, gyümikkel.

Halat én a sütőben alufóliában is szoktam, azt csak simán a sütőrácsra teszem, karikázok rá citromot, vagy teszek mellé zöldséget és vele együtt megsütöm. :)

Kontakt grillen, közepes fokozaton pár percig sütöd a csirkemellet, halat szintén. Amikor már puha és belemegy a villa, még utána 1-2 percig pirulhat.

Ha van grill fokozata a mikródnak ott is meg tudod sütni.

Én imádom serpenyőben vagy wokban összepirítani a csirkemellet zöldségekkel, vagy gyümölcsökkel. Nyami. :)

2012. máj. 9. 15:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, jól hangzik. Sajnos kontakt grillem az nincs, de gondolkodok, hogy beszerezzek egyet. A mikró papirjait feltúrom, ha hazamegyek, hátha tud grillezni :).
2012. máj. 10. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!