Így jó a zabpehely elkészítése?
Előre megkérlek Titeket, olyat ne írjatok, hogy próbáljam meg tejjel, rakjak bele édesítőt esetleg mézet, banánt vagy ilyesmi, mert nem.
Szóval sokszor zabpelyhet reggelizem, olyan módon, hogy simán vízben megfőzöm, aztán kész, így eszem. Sokáig kifejezetten ízlett, de mostanában már a hideg kiráz tőle. Olvastam (pont ma), hogy úgy fullos a reggeli, ha a zabpehely mellé leküldök protein italt is. Namármost arra gondoltam, hogy mivel mostanában ilyen fura lett a kapcsolatom a zabpehely eddigi formájával, simán bekeverném a protein italba, nem úgy enném mellé? Ez így rossz?
L21
én rengetegféleképpen csinálom, a te módszered is tökéletes! Biztos nagyon finom lesz..:)
Én van, hogy 1,4%-os joghurtba keverem, és teszek bele még egy kis müzlit is. Fahéjjal is megszórom néha:)
A fogammal.
Nem szeretem sem a natúr joghurtot, sem a fahéj ízét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!