Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így jó a zabpehely elkészítése?

Így jó a zabpehely elkészítése?

Figyelt kérdés

Előre megkérlek Titeket, olyat ne írjatok, hogy próbáljam meg tejjel, rakjak bele édesítőt esetleg mézet, banánt vagy ilyesmi, mert nem.

Szóval sokszor zabpelyhet reggelizem, olyan módon, hogy simán vízben megfőzöm, aztán kész, így eszem. Sokáig kifejezetten ízlett, de mostanában már a hideg kiráz tőle. Olvastam (pont ma), hogy úgy fullos a reggeli, ha a zabpehely mellé leküldök protein italt is. Namármost arra gondoltam, hogy mivel mostanában ilyen fura lett a kapcsolatom a zabpehely eddigi formájával, simán bekeverném a protein italba, nem úgy enném mellé? Ez így rossz?

L21

2012. ápr. 20. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Tökéletes az elgondolás! Így csináld!:)
2012. ápr. 20. 15:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Lényegében úgy a jó, ahogy neked ízlik. Nehezen lehet úgy elkészíteni, hogy negatív hatást váltson ki, persze, ha nem szalonnával és társaival eszed. Proteinnel összekeverve, amúgy a legjobb megoldás.
2012. ápr. 20. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:
És hogy rágod meg?
2012. ápr. 20. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:

én rengetegféleképpen csinálom, a te módszered is tökéletes! Biztos nagyon finom lesz..:)

Én van, hogy 1,4%-os joghurtba keverem, és teszek bele még egy kis müzlit is. Fahéjjal is megszórom néha:)

2012. ápr. 20. 21:47
 5/7 A kérdező kommentje:

A fogammal.

Nem szeretem sem a natúr joghurtot, sem a fahéj ízét.

2012. ápr. 20. 21:59
 6/7 anonim válasza:
én minden reggel proteinnel eszem. aprószeműt veszek, ráöntöm a turmixot, 5 perc alatt megpuhul és lehet enni. és nem unalmas, mert van 1000 ízű protein.
2012. okt. 21. 13:57
 7/7 anonim ***** válasza:
zabpehely fogyasztható nyersen is?
2013. máj. 19. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!