Miért számít túlsúlyosnak ránézésre és elméletben is egy 177 cm 70 kilós nő és miért nem egy 165 60-62 kilós?
Előre leszögezném nem a bezzegelés vagy a barátnőm kibeszélése miatt írom ki a kérdést meg hogy megkapjam azt hogy biztos azért írom ki hogy földbe döngöljem a barátnőmet stb. De én 177 cm vagyok 70 kiló voltam most vagyok 68. (fogyózok) de voltam ennél jóval több is, szerencsére tartom a súlyom. A barátnőm 165 cm és olyan 60-62 kiló. Alkatilag mindketten homokóra típusúak vagyunk mindenhova egyenletesen hízunk ha hízunk. Mégis akárkit megkérdeztünk, megkérdezünk ő teljesen normál engem meg túlsúlyosnak mondanak. ( nem azok akik látnak minket, hanem így látatlanban mint ezen az oldalon is).
Egészségileg vagy esztétikailag (mindkettő érdekel) miért számítok én túlsúlyosnak?
Oké hogy amúgy se vagyok magammal megelégedve, és nem vagyok tökéletes nyilván, na de ő se 50 kiló.
Már vele is beszéltünk erről a témáról, de nem jutottunk semmire:)
Értem köszi! Méretni fogok amúgy mert érdekel. Csak az nem fog változtatni ezen a hülye megítélésen hogy aki magas és nem 50 kiló az már NAGYDARAB. Mert tényleg így van valahogy ezt éreztetik az emberrel hogy hát az már nagydarab, pedig az arányokat nézve ez nem ugyanaz mintha egy 165 centis ember lenne 70 kiló mondjuk.
Eleve szégyelltem bárhol is kimondani a súlyomat mert ha meghallják hogy 70 kiló már vmi mangalica ugrik be...://
Első vagyok, nem csak itt, az életben is :S
Eredmény: teljes önértékelési zavar... :S
Ismerős, sajnos kérdező. Nekem tinikoromtól küzdenem kell ezzel, mert én is magasabb vagyok, mint az átlag nő. Amikor meghallották, hogy 63 kiló vagyok, akkor csak hüledeztek és egyből ment a disznózás kb. Le....ák, h. 173 centi voltam. Bezzeg ha volt egy lány aki 56 kiló, és 160 centi, vagy alacsonyabb, az egyből, teljesen normális, sőt cuki, kis helyes, aranyos stb.-holott arányaiban kb olyan, mint én voltam.
Ez azért van, mint amit lőttem is írtak, hogy az emberek agyáig nem jut el, h. magas az illető, csak, hogy egy nőnek ez a súly ,,SOK".-,-
Korlátoltan gondolkodnak a legtöbben.
Tök logikátlan, mert nem egyszer olvasom, hogy ha egy 180 centi 60 lány ír itt, annak írják, hogy fogyjon, míg egy 160 centi 55 kiló teljesen optimális.
Jó lenne már a végre eljutna már az emberek tudatáig, hogy a magas az nem egyenlő kövérrel, attól még ha nem 60 kiló alatti az illető!!!
Az a baj, hogy annyira bele van épülve a fejekbe, hogy egy nő 60 kilótól kövér, hogy lehet nekik magyarázni, nem egyszerű folyamat.
Az agyamra megy, hogy így, hogy 60 kiló vagyok most én is, egyből lekövéreznek engem is, majd' 175 centisen! AZt hozzátenném, hogy ezt látatlanba teszik, aki meg ismer az mind vékonynak/ átlagosnak, ideálisnak tart, de amikor meghallja hány kg vagyok, csak néz, hogy, hogy lehetek ekkora súlyú.-,-
Most komolyan, csak a kiló számít?? Nem mindegy az, ha csinosan és formásan nézünk ki?
Legyünk 45 kilós ,,szabványok" akkor is ha 175-180 cm magasak vagyunk??? Röhej!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!